Home»Muzika»U Londonu se otvara jedinstvena koncept prodavnica u čast grupe Queen…  plan je da radi samo do januara 2022.

U Londonu se otvara jedinstvena koncept prodavnica u čast grupe Queen…  plan je da radi samo do januara 2022.

4
Shares
Pinterest Google+
Queen/Photo: shutterstock
Queen/Photo: shutterstock

Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, u svetu je sve rasprostranjeniji koncept tzv. “pop-up” trgovine. Jedna od eksperimentalnih prodavnica te vrste, posvećena grupi Queen i obeležavanju 50 godina od njenog osnivanja, biće otvorena 28. septembra u londonskoj ulici Carnaby.

POTVRĐENO: SNIMA SE “BOHEMIAN RHAPSODY 2″… OVO SU PRVI DETALJI O NASTAVKU FILMA O GRUPI QUEEN I FREDIJU MERKJURIJU

Nazvana “Queen The Greatest”, osmišljena je u saradnji sa Bravado Universal Music Group i još nekolicinom odabranih brendova. Prostiraće se na dva nivoa i raditi do januara, a u ponudi će se nalaziti posebna muzička izdanja ograničenog tiraža, modni detalji i ostale zanimljivosti u znaku velikog benda, koje će biti obnavljane na sedmičnom nivou.

queen the greatest logo
queen the greatest logo

Posetioci će imati priliku da pogledaju zanimljive arhivske snimke, a u planu je da svaki mesec ima posebnu temu: muzika za oktobar, umetnost i dizajn u novembru, decembarska magija. Svaki koncept će pratiti odgovarajuće vizuelne instalacije, osmišljene kao priče po jedne od uzbudljivih decenija u karijeri Queena.

NEVEROVATAN NAČIN NA KOJI JE NASTALA PESMA “UNDER PRESSURE”… PRIČA IDE OVAKO: BOUVI I QUEEN SU JE NAPISALI, PA SE ZAPILI I ZABORAVILI NJEN NAJVAŽNIJI DEO…

Prihod od prodaje pojedinih ekskluzivnih suvenira namenjen je fondaciji The Mercury Phoenix Trust, koju su Brajan Mej, Rodđer Tejlor i Džim Bič osnovali u sećanje na Fredija Merkjurija. Biće omogućeno i online naručivanje nekih od artikala, uključujući vinile.

Više o ovoj prodavnici možete da saznate na sajtu grupe Queen.

HL/Izvor: blabbermouth.ne

 

Previous post

Steinway & Sons koncertna sezona... Andrej Korobeinikov 7. oktobra u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine

Next post

Radiohead objavio novi video singl "If You Say the Word"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *