Sunovrat Nikolasa Kejdža… Izbačen iz restorana, bio je bos, pijan, u leopard pantalonama  i mislili su da je beskućnik

0
98
Nikolas Kejdž/Photo: YouTube printscreen
Nikolas Kejdž/Photo: YouTube printscreen

Holivudski glumac Nikolas Kejdž izbačen je iz jednog restorana nakon što se pijan sukobio s osobljem restorana.

Očevici su tom prilikom za oskarovca mislili da je beskućnik.

SVINJA, TARTUFI I… NIKOLAS KEJDŽ – POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM “PIG”

KAKO SPISKATI MILIONE ZA TILI ČAS? PITAJTE NIKOLASA KEJDŽA… ON JE KRALJ LOŠIH ULAGANJA, OD UKLETIH KUĆA DO LOBANJA DINOSAURUSA

Kejdž je pio skup viski i tekilu pre nego što je postao ratoboran u restoranu, a u snimcima koje je objavio The Sun može se videti kako glumac sedi u pantalonama sa leopard uzorkom i kako bos pokušava da navuče japanke pre nego što se zateturao i počeo da viče. Izbačen je iz restorana, a zaposlena je pokušala da ga spreči u njegovom pokušaju da se vrati u lokal.

Ovaj incident dogodio se nakon emocionalno vrlo teške godine za slavnog glumca. Kejdž je, naime, izgubio majku ove godine.

– Bili smo u baru kada smo isprva pomislili da je to neki potpuno pijani i lud beskućnik. Šokiralo nas je kad smo shvatili da je to Nikolas Kejdž. Bio je potpuno ‘ubijen’ i ušao je u sukob s osobljem. Stvarno je bio u lošem stanju i hodao je okolo bosonog. Osoblje nam je reklo da je pio tekilu i viski Mekelen iz 1980. godine. Drao se na ljude i pokušavao da se potuče, a zatim ga je osoblje restorana zamolilo da ode. Bio je toliko pijan da nije mogao da navuče japanke na noge – rekao je anonimni izvor za The Sun.

HL/Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime