Red Hot Chilli Peppers neobičnim i zabavnim videom najavili novu svetsku turneju… Inđiju nisu pominjali…

0
60
Red Hot Chili Peppers/Photo: facebook@ChiliPeppers/Fan photos
Red Hot Chili Peppers/Photo: facebook@ChiliPeppers/Fan photos

Iz izmišljenog studija KHOT došla je vest da Red Hot Chilli Peppers idu na svetsku turneju.

Prvu turneju otkad se u bend vratio gitarista Džon Frušante najavili su komičnim videom koji su objavili na svojim društvenim mrežama. Svetsku turneju će održati u 2022. godini, a Džon je potvrdio da će, s početkom u julu, obići ceo svet. Inđiju nisu pomenuli. Za sada.

ISKRA KOJA JE ZAPALILA RAP ROCK REVOLUCIJU… DEBI ALBUM GRUPE RED HOT CHILI PEPPERS KRITIKA JE DOČEKALA “NA NOŽ”, ALI…

U parodiji, u kojoj za voditeljskim stolicama sede Fli i Entoni Kidis, otkriveno je samo da će turneje biti, ali ostali podaci se još uvek ne znaju. U saopštenju javnosti stoji da će datumi turneje uskoro biti dostupni. Takođe su naveli da “puna srca žele osloboditi beskrajnu reku kreativnosti i uzdrmati naš svet”. Najveći obožavaoci mogu da se prijave na web stranice Red Hot Chilli Peppersa kako bi prvi dobili informacije o turneji.

Red Hot Chilli Peppers svoju turneju su najavili na tridesetu godišnjicu (24.9.1991.) izlaska jednog od njihovih najvećih albuma “Blood Sugar Sex Magik”. Turneja će svakako biti posebna za Džona Frušantea, povratnika u bend, koji je iz istog nekoliko puta izlazio. Priča između Peppersa i Frušanteae počela je da se ispisuje na koncertu benda koji je posetio kad je imao 15 godina. U to vreme idol mu je bio njihov tadašnji gitarista, Hilel Slovak. Nekoliko godina nakon toga, upoznao je Slovaka, ali i sklopio nekoliko važnih prijateljstva koja su mu pomogla da uđe u redove slavnog benda. Jedno od tih prijateljstava, spojilo ga je s Flijem, basistom Peppersa, posle čega zajedno počinju da “pišu” priču benda.

Da podsetimo, RHCP su 26. juna 2007. održali koncert “preko volje”  u Inđiji, a posle nešto više od sat vremen svirke ispraćeni su zvižducima i negodovanjem publike koja je očekivala mnogo više. Od tada nas zaobilaze u širokom luku, pa nema naznaka da će i ovog puta biti drugačije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime