Promenjeni uslovi za ulazak na To Be Punk.Festival… Potreban zeleni sertifikat ili negativan PCR ili negativan antigenski test ili potvrda o preležanom kovidu

0
22
Photo: Promo
Photo: Promo

U skladu sa nepovoljnom epidemiološkom situacijom i premeštanjem To Be Punk Festivala unutar Fabrike, Studentski kulturni centar Novi Sad doneo je odluku da izmeni uslove za ulazak na ovaj događaj.

Kako bi kupili ulaznicu, posetioci koji su vakcinisani treba da pokažu potvrdu o vakcinaciji odnosno digitalni zeleni sertifikat, a oni koji nisu vakcinisani treba da prilože ili negativan PCR test ili negativan antigenski test ili potvrdu o preležanom kovidu. Oni koji nemaju ni jednu od ovih potvrda, neće biti u mogućnosti da kupe ulaznicu.

TO BE PUNK. FESTIVAL. 24. I 25. SEPTEMBRA U NOVOSADSKOJ FABRICI

– Nadamo se da u međuvremenu neće biti dodatnih nepredviđenih okolnosti i da ćemo uspeti da ostvarimo ono što mesecima planiramo, uz sve neizvesnoti i prepreke sa kojima se svakodnevno borimo ogromnom voljom i željom, a to je da se festival održi, da se okupimo kao i prethodih godina, uživamo u muzici koju volimo, podržimo bendove i scenu, a da uz sve to budemo odgovorni i vodimo računa jedni o drugima – poručili su organizatori.

De Limanos/ Photo: Jens Peterka
De Limanos/ Photo: Jens Peterka

Ovogodišnji To Be Punk. Festival. biće održan 24. i 25. septembra, u obnovljenom programskom prostoru SKCNS Fabrika (Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad).

U petak, 24. septembra nastupiće bendovi De Limanos, Vršnjačko nasilje, Kpax i Sick Crap. Za subotu, 25. septembra, predviđeni su nastupi bendova Sedativ, Nagön, Smrt razuma, The Obsessions i Süllyedő Világ.

Program počinje u 20:00 časova, a cena ulaznice je 500 dinara po danu. Ulaznice će moći da se kupe isključivo na ulazu u koncertni prostor.

Ove godine nema opcije kupovine kompleta ulaznica, niti kupovine unapred.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime