Ara Malikian ipak nije odustao od svog Beograda… Čuveni violinista 22. decembra u Belexpo centru

0
51
Ara Malikian/ Photo: Rodrigo Mena
Ara Malikian/ Photo: Rodrigo Mena

Usled novonastale epidemiološke situacije, a u skladu sa uredbom Vlade Republike Srbije, koncerti Are Malikiana koji je bio zakazan za 28. septembar (Kombank dvorana), pomeren je za 22. decembar (Belexpo centar).

Sve ulaznice, bilo da su kupljene za termin od 19:00 ili 21:00 čas za koncert u Kombank dvorani, važiće i za novi termin (22. decembar) od 20:00 časova u Belexpo centru.

Raspored sedenja biće postavljen po sektorima, a sektori su raspoređeni prema cenama ulazica.

Svima kojima ne odgovaraju termin ili mesto događaja povraćaj novca za ulaznice mogu dobiti od 1. januara 2022. godine.

Ara Malikian/ Photo: Anton Corbijn
Ara Malikian/ Photo: Anton Corbijn

Ara Malikian, jedan od najvećih violinista današnjice i zvezda sa svetskom karijerom, svoj  internacionalni uspehe počeo je baš u Beogradu.

Malo ljudi zna da je Ara u martu 1991.godine na takmičenju koje je organizovala Muzička omladina Beograda osvojio nagradu publike.

Tada mlad violinista oduševio je sve prisutne i zasluženo osvojio “Zlatnu harfu“, kako se u to vreme zvala nagrada.

Danas ovog svetski priznatog umetnika često predstavljaju kao libanskog virtuoza jermenskog porekla. Ara izvodi klasiku u kombinaciji sa muzikom za tango i flamenko. Njegova interpretacija vuče korene iz arapske i jevrejske kulture.

Ara Malikian/ Photo: Rodrigo Mena
Ara Malikian/ Photo: Rodrigo Mena

Malikian je trenutno na svetskoj turneji “Royal Garage“ na kojoj predstavlja svoj istoimeni album.

Turneja obuhvata najvažnije svetske prestonice u kojima Ara nastupa u najprestižnijim koncertnim salama i pozorištima: London, Pariz, Njujork, Moskvu, Rim, Buenos Ajres, Santjago, Limo, Meksiko siti, Peking, Hong Kong, Madrid, Berlin, Beograd…

Novi kontigent ulaznica za koncert Are Malikana u Belexpo centru možete kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona od petka, 24. septembra 2021. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime