Home»Muzika»Homeland»Melissa poručuje… “My Empire Has No Limits”

Melissa poručuje… “My Empire Has No Limits”

17
Shares
Pinterest Google+
Melissa/ Photo: Miloš Miladinović Topi
Melissa/ Photo: Miloš Miladinović Topi

Tri meseca posle spota “Darkness of love” prokupački bend Melissa objavio je i peto video ostvarenje urađeno za naslovnu temu njihovog prošlogodišnjeg debitantskog albuma “My Empire Has No Limits” (Take it Or Leave It Records).

Spot za pesmu ‘My Empire Has No Limits’ sniman je u Srbiji i Norveškoj, a lider grupe Dejan Stojanović naglašava njenu specifičnu vrednost:
– Ova tema odiše jednom brutalnom emocijom koju smo se potrudili da na verodostojan način prenesemo u ovaj video rad. Čini nam se da se prilično razlikuje od naših prethodnih ekranizacija, ali i mnogih od bendova koji gaje sličnu muzičku vokaciju u Srbiji i Regionu. Shvatamo ga kao jedan vrlo bitan korak ka vrhu. U isto vreme trudimo se da širimo optimizam, veru i nadu.

Montažu i režiju spota potpisuje Srđan Branković, dok je dronom rukovao Stefan Stojanović.

BEND MELISSA OBJAVIO SVOJ PRVENAC… PROKUPAČKI TEŠKAŠI PREDSTAVILI “MY EMPIRE HAS NO LIMITS”

Podsećanja radi, album “My Empire Has No Limits” su brojni specijalizovani svetski HM mediji svrstali u najboljih dvadeset za 2020. godinu.

Dejan se, posle ovog niza singlova osvrnuo i na samu filozofiju benda, koje se tvrdoglavo drže već duže od 35 godina:
– Idemo dalje, stvari radimo po osećaju. Ne kopiramo nikoga i ne držimo se nikakvih pravila kada su pesme u pitanju, gledamo da budemo samo svoji.

Melissa/ Photo: Miloš Miladinović Topi
Melissa/ Photo: Miloš Miladinović Topi

Bend Melissa postoji još od davne 1986. godine. Ime je dobio po prvom albumu danske hevi metal grupe Mercyful Fate. Grupa je u to vreme imala priličan broj zapaženih koncertnih nastupa, od brojnih gitarijada pa sve do nastupa na tada retkim televizijama i radio stanicama.

Postojala je do 1995. godine, i za to vreme uradila tek tri demo snimka. Zbog brojnih životnih okolnosti ostaje u “hibernaciji” sve do početka 2017. godine kada su dva originalna člana (Dexter i Ifta) odlučila da ponovo započnu avanturu.

Album “My Empire Has No Limits” nalazi se na svim relevantnim digitalnim muzičkim prodavnicama: Deezer, Amazon, Spotify, iTunes i MusicYoutube.

Previous post

Ma, nema predaje... Genesis posle 14 godina održali koncert i u Birmingemu započeli reunion turneju

Next post

Da li sam ja vintage...? Natali Imbrulja se vraća autorskim albumom posle 12 godina

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *