Home»Film»Sujeta, moj omiljeni greh… Bono Voks ljut što je u njegovom selu Met Dejmon popularniji od njega

Sujeta, moj omiljeni greh… Bono Voks ljut što je u njegovom selu Met Dejmon popularniji od njega

4
Shares
Pinterest Google+
Bono Vox/Photo: YouTube printscreen
Bono Vox/Photo: YouTube printscreen

Lider benda U2 Bono Voks priznao ej da je šokiran iznenadnom popularnošću glumca Meta Dejmona u Irskoj nakon što je svojim boravkom u Irskoj oduševio lokalno stanovništvo gradića Dolkija.

Bend U2 donirao 10 miliona dolara medicinskom osoblju u Irskoj… Premijer im odgovorio: Nije trebalo, ali hvala…

Met Dejmon je boravio u priobalnom gradiću Dolkiju, u proleće prošle godine blizu mesta gde živi Bono. U to vreme boravio je u vikendicama koje su bile rezervisane za glumačku postavu njegovog novog filma ‘The Last Duel’ pre nego što je snimanje zaustavljeno zbog korona virusa.

Nakon što je fotografisan na plaži s torbom iz lokalne prodavnice SuperVal, Met je postao neka vrste senzacije u Irskoj, a korisnici društvenih mreža usvojili su ga kao jednog od svojih dok su novine slavile ponašanje novog stanovnika Dolkija.

Bono – muzički mafijaš ili superheroj

Međutim, Bono je bio šokiran kad je otkrio da je Dejmon odjednom postao popularniji od njega što je potvrdio i u svom intervjuu za magazin GQ:

– Ja živim u ovom selu već 30 godina, a ovaj jeb.. je tamo tri meseca i proglasili su ga odmah kraljem Dolkija! To je zaista neverovatno. Uhvaćen je od lokalnog fotografa s plastičnom kesom iz SuperVala uz priču kako nosi limenke piva, i odjednom je postao neko i nešto što mi svi ne možemo da postignemo. Jako ga vole! Još će i spomenik da mu podignu. Ne znam uopšte zbog čega. Jako sam ljut zbog toga – rekao je Bono.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Električni orgazam 24. septembra u subotičkom klubu Mladost

Next post

“Velika očekivanja”... Dani austrijskog filma od 23. do 27. septembra u Beogradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *