Home»Muzika»Rodžer Tejlor otkrio: Brajan Mej je potpuno “izgubio interesovanje” za pisanje nove pesme za Queen sa Adamom Lambertom

Rodžer Tejlor otkrio: Brajan Mej je potpuno “izgubio interesovanje” za pisanje nove pesme za Queen sa Adamom Lambertom

Rodžer Tejlor kaže da se nada da će "prilično prokleto dobra" nova pesma grupe Queen sa Adamom Lambertom ipak uskoro biti objavljena

4
Shares
Pinterest Google+
Queen & Adam Lambert/Photo: YouTube prinrtscreen
Queen & Adam Lambert/Photo: YouTube prinrtscreen

Bubnjar grupe Queen Rodžer Tejlor otkrio je da je Brajan Maj “odjednom izgubio interesovanje” za novu pesmu Queena koju su njih dvojica pisali zajedno sa Adamom Lambertom, i priznaje da “zaista ne zna zašto”.

Kao što je objavio Classic Rock u februaru, trio je radio na numeri u Nešvilu tokom pauze u rasporedu američke turneje:

– To je bila pesma koju smo pokušali da prilagodimo, a došla je od prijatelja -rekao je Brajan Mej.  – Imala je potencijal da bude odlična pesma, ali nismo mogli da ga ispunimo do kraja. Prosto nismo mogli da stignemo tamo kuda smo krenuli.

BRAJAN MEJ U NOVOM SPOTU SVIRA I DELI SCENU – SA MLAĐOM VERZIJOM SEBE

Rodžer Tejilor, intervjuisan u novom broju časopisa Mojo, o pesmi je rekao:

– Brajan je iznenada izgubio interesovanje, a stvarno ne znam zašto. Počeli smo u Nešvilu kada smo svi bili prilično umorni – priznaje Tejlor.  – Nismo mogli da se odlučimo za naslov, a tekst je možda bio previše negativan za Queen, možda. Ali bilo je prokleto dobro i nadam se da će biti objavljena u nekom momentu.

RODŽER TEJLOR: DA JE MERKJURI ŽIV, QUEEN BI I DANAS SNIMAO NOVE ALBUME I POKRENUO ČITAVU NOVU ERU ROK MUZIKE

U istom intervjuu, Tejlor je izneo svoja razmišljanja o mogućnosti da Queen snimi nastavak izuzetno uspešnog filma “Bohemian Rhapsody”.

– Osećam da je jedan biografski film verovatno dovoljan – rekao je bubnjar. – Ali bio bih neozbiljan da isključim tu mogućnost. Ako neko može da smisli divan scenario koji ima tračak istine u sebi, videćemo. Ali na neki način mi sami sebe teško sledimo i ne želimo da rizikujemo da uradimo bilo šta što neće biti sjajno. Možda je to jedna od stvari koja nas ovih dana drži van studija.

Tejlor objavljuje novi solo album, “Outsider”, 1. oktobra.

HL/Izvor: loudersound.com

Previous post

Mik Džeger sa mlađim bratom Krisom u spotu za pesmu "Anyone Seen My Heart"

Next post

"Jadran Lazić: 50 godina fotografije"... Promocija monografije na izložbi u Galeriji Arte

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *