Home»Muzika»Za kolekcionare i sve koji vole “pucketanje” vinila… Berza ploča 19. septembra u Kuglašu 

Za kolekcionare i sve koji vole “pucketanje” vinila… Berza ploča 19. septembra u Kuglašu 

5
Shares
Pinterest Google+

Treća Berza gramofonskih ploča biće održana u nedelju, 19. septembra u beogradskom klubu Kuglaš od 10:00 do 15:00 časova.

Klub Kuglaš poznat je po odličnim bluz i rokenrol svirkama u poslednje dve decenije, ali i u novije vreme po mnogim alternativnim muzičkim dešavanjima.

– Na zahtev mnogih kolekcionara gramofonskih ploča, originalnih kompakt  diskova i drugih audio nosača zvuka kao što su kasete, odlučili smo da im izađemo u susret i ugostimo ih u prijatnom ambijentu i omogućimo im da odaberu ploče iz prve ruke i obogate i upotpune svoje kolekcije – kažu organizatori i dodaju da je ponuda je velika, da su tu izlagači iz cele Srbije kao i da su sva izlagačka mesta popunjena.

Photo: Pixabay
Photo: Pixabay

Posetioci, za koje je ulaz kao i do sada besplatan, na ovu Berzu mogu poneti neke svoje ploče i ponuditi drugim kolekcionarima ili nešto čak i razmeniti, što je oduvek bila draž na ovakvim skupovima ljubitelja dobrog zvuka.

– Biće dosta rariteta koje uglavnom nećete videti u prodavnicama, a i sami znamo kako je ova novonastala covid situacija poprilično usporila naručivanje iz inostranstva i da sve mnogo više košta. Pruža vam se šansa da po povoljnijim cenama kupite ploče vaših ljubimaca – kažu organizatori događaja.

Berza ploča u nedelju, 19. septembra u Kuglašu biće poslednja ovog leta. Što se tiče jeseni i zime, organizatori kažu da će pratiti zdravstvenu situaciju i preporuke, i će se berze organizovati u odnosu na to.

Photo: Promo (Kuglaš)
Photo: Promo (Kuglaš)
Previous post

Zadužbina Dejvida Bouvija prodala sva prava na njegov katalog Warner Musicu... na jesen stiže box-set "Brilliant Adventure"

Next post

Umro Klajv Sinkler, tehnološki vizionar i tvorac čuvenog računara ZX Spectrum

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *