Home»Film»Snima se nova verzija filma “Telohranitelj”… Ko će zameniti Vitni Hjuston i Kevina Kostnera?

Snima se nova verzija filma “Telohranitelj”… Ko će zameniti Vitni Hjuston i Kevina Kostnera?

4
Shares
Pinterest Google+
Telohranitelj/Photo: promo
Telohranitelj/Photo: promo

Gotovo 30 godina posle prikazivanja filma “Telohranitelj” Warner Bros. Pictures sprema snimanje njegove nove verzije.

Variety je objavio da će scenario za novu verziju filma ‘Telohranitelj’ napisati dramaturg Metju Lopez – najpoznatiji po pozorišnoj predstavi ‘The Inheritance’ iz 2018. godine. To će ujedno biti i prvi Lopezov scenario za film, jerje prethodno pisao isključivo za pozorište.

Pare pobedile razum (ponovo)… Zvanično zakazan prvi “nastup” holograma Vitni Hjuston

Vest o njegovoj verziji filma iz 1992. godine u kojem Vitni Hjuston glumi pop pevačicu Rejčel Maron, a Kevin Kostner je njen telohranitelj, dolazi pošto je Lopez u oktobru 2020. godine potpisao ugovor za Amazon Studios

Iako još nema službenih objava, Variety je izvestio o “umešanosti” Lorensa Kasdana, koji je napisao i koproducirao originalni film. Kasdan će se pridružiti radu na novoj verziji filma ‘Telohranitelj’ u ulozi koproducenta, a pridružuju mu se Dan Lin i Džonatan Ajrih. Nik Rejnolds takođe će biti izvršni producent nove verzije filma.

Najbolji od naboljih na 45 obrtaja… Ovo su 30 najprodavanijih singlova svih vremena

Dan Lin čiji rad kao producenta uključuje franšize ‘Lego Movie’ i ‘Sherlock Holmes’, navodno je vezan uz buduću novu verzija filma ‘Telohranitelj’ još od 2011. godine. Projekat je jedan od mnogih s kojima se Lin trenutno bavi, uključujući adaptaciju ‘Lilo & Stitch’ uživo, kao i film ‘Inspektor Gadžet u akciji’.

Posle premijere 1992. godine, film ‘Telohranitelj’ je postao jedan od filmova s najvećom zaradom svih vremena. Soundtrack filma s kultnom pesmom pokojne Vitni Hjuston za jesmu ‘I Will Always Love You’ do danas drži rekord za najprodavaniju filmsku muziku svih vremena.

Previous post

B.B. King je više od pola veka bio na turneji... Godišnje je nastupao - i po 300 puta

Next post

Maneskin dolazi u Beograd... koncert u februaru ili martu na Sajmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *