Home»Muzika»Američki heavy/thrash/punk metal čudaci Mentors 19. septembra u Novom Sadu… Njihov bivši pevač tvrdio je da je plaćen da ubije Kobejna

Američki heavy/thrash/punk metal čudaci Mentors 19. septembra u Novom Sadu… Njihov bivši pevač tvrdio je da je plaćen da ubije Kobejna

4
Shares
Pinterest Google+
Mentros, promo
Mentros, promo

Jedan od najkontroverzinijih svetskih heavy/thrash/punk metal bendova, američki veterani Mentors, u okviru evropske turneje nastupiće 19. septembra u novosadskom klubu Dvorište.

Mentors su nastali u Sijetlu davne 1976. godine, samo tri godine kasnije premestzili su se u Losa Anđeles, a do sada su objavili osam studijskih albuma.

Bend je do 1997. godine predvodio bubnjar/pevač Eldon “El Duce” Houk, koji je stradao pošto ga je u alkoholisanom stanju udario voz. On je pored svojih tekstova, zbog kojih je više puta bio na sudu, u žižu javnosti dospeo jer je nekoliko dana pre nesreće u jednom od intervjua tvrdio da ga je Korti Lav angažovala da ubije Kurta Kobejna za 50.000 dolara?!

Bend je posle Eldonove pogibije prestao sa radom, ali su se 2000. godine vratili na scenu u novoj postavi, koju danas čine Sickie Wifebeater (Erik Karlson) na glavnoj gitari, Dr Heathen Scum (Stiv Broj) na bas gitari, Cousin Fister (Brajan) na ritam gitari i Džon Kristofer na bubnjevima..

Ulaznica za koncert u Dvorištu košta 400 dinara.

 

Previous post

"Beogradska" haljina Ejmi Vajnhaus na prodaju... sav prihod za borbu mladih protiv zavisnosti

Next post

Zatvor, štrajk glađu, izolacija... Gologota iranskog muzičara Mehdija zbog albuma "Grupa Bogova" i - ženskih vokala...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *