Home»Muzika»Majk Paton otkazao turneje Faith No More i Mr. Bungle: Žao mi je, moje mentalno zdravlje je loše, nisam u stanju da dam 100% sebe

Majk Paton otkazao turneje Faith No More i Mr. Bungle: Žao mi je, moje mentalno zdravlje je loše, nisam u stanju da dam 100% sebe

4
Shares
Pinterest Google+
Majk Paton/Photo; facebook@MikePatton
Majk Paton/Photo; [email protected]

Majk Paton, frontmen grupa Faith No More i Mr. Bungle, najavio je da je otkazao najavljene turneje spomenutih bendova, a kao razlog otkazivanja naveo je vrlo loše mentalno stanje u kojem se nalazi.

Paton je u izjavi objavljenoj od strane Ipecac Recordings otkrio da je neka već postojeća “pitanja” , zbog kojih se već neko vreme ne oseća dobro, “pogoršala pandemija” i da mu sada predstavljaju izazov.

Sorry to report that due to mental health reasons, I cannot continue with the currently scheduled Faith No More and Mr….

Posted by Mike Patton on Tuesday, 14 September 2021

– Žao mi je što moram da vas obavestim da zbog lošeg mentalnog zdravlja ne mogu da nastavim s najavljenim nastupima Faith No More i Mr. Bungle. Imam probleme koje je pandemija pogoršala i trenutno su za mene veliki izazov. Mislim da u ovom trenutku ne mogu da dam ono što bi trebalo, a ne želim da dam ništa manje od 100 posto. Žao mi je naših fanova i nadam se da ću vam to uskoro nadoknaditi – saopštio je pevač.

KO O ČEMU, BASISTA FAITH NO MORE O ŠLJIVOVICI: BEZ SRBIJE NEMA DOBRE RAKIJE…

Na kraju svoje objave je dodao i sledeće:

– Bendovi me podržavaju u mojoj odluci i radujemo se što ćemo ovo proći na zdrav način.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Hejli Vilijams, sjajna pevačica benda Paramore, na molbu fanova objavila svoj drugi solo album na vinilu

Next post

Povratak Public Enemy trajao kratko... Žestoka svađa članova benda, turneja otkazana, ugovor nepotpisan...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *