Majk Paton otkazao turneje Faith No More i Mr. Bungle: Žao mi je, moje mentalno zdravlje je loše, nisam u stanju da dam 100% sebe

0
113
Majk Paton/Photo; facebook@MikePatton
Majk Paton/Photo; facebook@MikePatton

Majk Paton, frontmen grupa Faith No More i Mr. Bungle, najavio je da je otkazao najavljene turneje spomenutih bendova, a kao razlog otkazivanja naveo je vrlo loše mentalno stanje u kojem se nalazi.

Paton je u izjavi objavljenoj od strane Ipecac Recordings otkrio da je neka već postojeća “pitanja” , zbog kojih se već neko vreme ne oseća dobro, “pogoršala pandemija” i da mu sada predstavljaju izazov.

Sorry to report that due to mental health reasons, I cannot continue with the currently scheduled Faith No More and Mr….

Posted by Mike Patton on Tuesday, 14 September 2021

– Žao mi je što moram da vas obavestim da zbog lošeg mentalnog zdravlja ne mogu da nastavim s najavljenim nastupima Faith No More i Mr. Bungle. Imam probleme koje je pandemija pogoršala i trenutno su za mene veliki izazov. Mislim da u ovom trenutku ne mogu da dam ono što bi trebalo, a ne želim da dam ništa manje od 100 posto. Žao mi je naših fanova i nadam se da ću vam to uskoro nadoknaditi – saopštio je pevač.

KO O ČEMU, BASISTA FAITH NO MORE O ŠLJIVOVICI: BEZ SRBIJE NEMA DOBRE RAKIJE…

Na kraju svoje objave je dodao i sledeće:

– Bendovi me podržavaju u mojoj odluci i radujemo se što ćemo ovo proći na zdrav način.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime