Home»Muzika»Kezaja Džons 23. septembra u Beogradu… Urban Sessions koncert miljenika domaće publike na krovu Galerije Beograd

Kezaja Džons 23. septembra u Beogradu… Urban Sessions koncert miljenika domaće publike na krovu Galerije Beograd

4
Shares
Pinterest Google+
Kezaja Džžons/Photo: Jean-Baptiste Mondino
Kezaja Džžons/Photo: Jean-Baptiste Mondino

U pravom smislu miljenik beogradske publike, kantautor Kezaja Džons, održaće koncert u Beogradu 23. septembra od 21 čas u okviru ciklusa koncerata Urban Sessions, na otvorenom prostoru – Rooftop Galerija Beograd.

Kezaja je do sada  nekoliko puta gostovao u Beogradu i Srbiji i, kako ističe, voli da dođe u našu zemlju.  Publika može da očekuje odličnu atmosferu i sjajnu muziku po kojoj je Kezaja poznat širom sveta. Originalni Kezaja svoj muzički stil opisuje kao “blufank”, koji predstavlja fuziju elemenata bluza i fanka.

Džons je nigerijski kantautor i gitarista i njegovi nigerijski koreni imaju veliki uticaj na stvaranje njegovog originalnog zvuka. Poznat je i po svom posebnom stilu sviranja gitare. Kezaja često ističe da su mu uzori Fela Kuti, Majls Dejvis i Džimi Hendriks.

Njegov status kvalitetnog  muzičara potvrđen je već prvim albumom “Blufunk Is a Fact” sa koga se izdvojio hit “Rhythm Is Love”. Publika širom sveta danas uživa u njegovim nastupima i brojnim hitovima među kojima se izdvajaju “Beautiful Emilie”, “Million Miles From Home”, “My Kinda Girl”….

Ulaznice se mogu nabaviti po jedinstvenoj ceni od 1.200 dinara, na prodajnim mestima Ticket Vision-a i tickets.rs. Na dan koncerta cena karte će biti 1.500 dinara.

Previous post

Lajko Feliks, Marko Louis, Mile Kekin i Rambo Amadeus gosti specijalne emisije "Mirna Bačka" u okviru novog projeketa Exit fondacije

Next post

Hejli Vilijams, sjajna pevačica benda Paramore, na molbu fanova objavila svoj drugi solo album na vinilu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *