Home»Muzika»Homeland»Saša Gambiroža predstavio novi video singl “Porazi”

Saša Gambiroža predstavio novi video singl “Porazi”

4
Shares
Pinterest Google+
Porazi/ Photo: Mihajlo Sebalj
Porazi/ Photo: Mihajlo Sebalj

Mladi pančevački muzičar Saša Gambiroža predstavio je novi video singl (treći po redu, posle “Tonem” i “Dodiri”) pod nazivom “Porazi”, kojim najavljuje debi album “Nedovršena priča”, čije snimanje i objavljivanje je planirano za 2022. godinu.

Spot za numeru “Porazi” radio je Luka Ivanović koga Pančevci znaju i kao mladog iluzionistu i veoma kreativnog  kamermana.

– Luka je jedan od članova “Pneuma Filmsa” ima posebnu harizmu. Ovo je tek drugi spot koji zajedno radimo (prvi je bio za pesmu “Dodiri”), ali kao da se već dugo poznajemo. Na setu je bilo baš zanimljivo sarađivati sa njim… posebne ideje, poseban šmek, posebna emocija nastaje uz njegovu režiju – kaže Saša Gambiroža.

SAŠA GAMBIROŽA KREĆE U “NEDOVRŠENU PRIČU”… DEBI ALBUM NAJAVIO SINGLOM I SPOTOM “DODIRI”

U realizaciji spota, pored Luke i Saše učestvovali su i Tamara Stanisavljev (mlada i kreativna glumica fakulteta savremenih umetnosti u Beogradu) i Miloš Pesut (student književnosti).

Producent, aranžer, solo gitara – Stefan Rodić (Studio Revenge) doneo je pesmi posebnu boju, posebnu “notu”…

Numera “Dodiri” snimana je u beogradskom Studiju Revenge, a spot na nekoliko divnih lokacija u Pančevu.

Saša Gambiroža/ Photo: Ana Strajnić
Saša Gambiroža/ Photo: Ana Strajnić

– Dvadeset prvi vek nekako je otuđio one “prave” momente. Ljubav kao da gubi na važnosti, kao da su pravi momenti nestali, kao da se nekako ne uzvraća… uvek ostaje ona jedna strana nezadovoljna. I to se stalno ponavlja – kaže mladi pančevački muzičar i dodaje:
– Ako promocija bude (zavisi od zabrane okupljanja) biće održana u oktobru, u Legatu “Bate Mihajlovica” i u kaficu “Voz” u Pančevu. A u Beogradu verovatno sredinom oktobra. Naravno, sve zavisi od epidemioloških mera koje će važiti u tom trenutku.

Previous post

Pogledajte kako je Bili Ajliš najavila Foo Fighterse na dodeli MTV VMA nagrada... i šta su oni odsvirali

Next post

Kako na Taš na koncerte Massima i Vlatka Stefanovskog? Lako... Uz ulaznicu vam je potreban ili sertifikat o vakcinaciji, ili sertifikat o preležanom Covidu, ili negativni PCR ili antigenski test

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *