Home»Pulse»Najave»Pripremite se za kulturološku imunizaciju: Vreme je za prvu dozu Super-kultivatora

Pripremite se za kulturološku imunizaciju: Vreme je za prvu dozu Super-kultivatora

5
Shares
Pinterest Google+

Pop-up festival muzike i hedonizma, Super-kultivator, biće održan u petak, 17. septembra od 20:00 časova u bašti Super Dota (Savski nasip 9a).

Hokon Kornstad/ Photo: Promo (Super-kultivator)
Hokon Kornstad/ Photo: Promo (Super-kultivator)

Muzički tour de force Super-kultivatora je nastup Hokona Kornstada iz Norveške. Hokon je već imao međunarodnu reputaciju kao džez saksofonista kada je otputovao u Njujork u potrazi za inspiracijom i svežim idejama.

Tamo je otkrio operu i u njoj svoju novu strast. U njegovom muzičkom svetu okruženi ste muzikalnošću koja pogađa sva čula a njegova kombinacija džeza i opere zvuči kao da je postojala oduvek.

Hokonov projekat “Tenor Battle“ kombinuje oba njegova talenta i predstavlja svetsku senzaciju. To zaista jeste bitka dva tenora u kojoj je glavni i jedini protagonista Kornstad, koji raskošnim tenorom peva operske arije i napolitanske pesme i sam sebe prati na saksofonu.

Rastko Obradović/ Photo: Promo
Rastko Obradović/ Photo: Promo

Uvod u nesvakidašnji nastup Hokona Kornstada napraviće nova snaga na srpskoj i evropskoj muzičkoj sceni, saksofonista Rastko Obradović, u duetu sa super-talentom na kontrabasu, studentom iz Graca, Milošem Čolovićem.

Svaki posetilac može postati učesnik Super-kultivatora i ostaviti trag u celovečernjem foto radu Luke Klikovca, fotografa čije su glavne oblasti umetničkog delovanja eksperimentalna fotografija i istraživanje u tehničkim i kreativnim oblastima fotografije.

Broj mesta je ograničen. Ulaznica po ceni od 12.000 dinara obuhvata koncert, večeru i piće, sa akcentom na odabranim vinima, tokom cele večeri + after party.

Previous post

Dead Can Dance se vraća u Beograd na proleće 2022. godine

Next post

Tom Delong za Guitar World: Tajna dobrog sviranja punk-rocka je - masturbacija. Ako to ne radite, ništa od kvalitetne svirke...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.