Home»Muzika»Kako na Taš na koncerte Massima i Vlatka Stefanovskog? Lako… Uz ulaznicu vam je potreban ili sertifikat o vakcinaciji, ili sertifikat o preležanom Covidu, ili negativni PCR ili antigenski test

Kako na Taš na koncerte Massima i Vlatka Stefanovskog? Lako… Uz ulaznicu vam je potreban ili sertifikat o vakcinaciji, ili sertifikat o preležanom Covidu, ili negativni PCR ili antigenski test

7
Shares
Pinterest Google+
Vlatko Stefanovski i V3 Trio/ Photo: Stefan Rajhl (promo)
Vlatko Stefanovski i V3 Trio/ Photo: Stefan Rajhl (promo)

Ovog vikenda se zatvara letnja sezone na Tašmajdanu uz regionlanu hit komediju “Kakva ti je žena, takav ti je život“ , i koncerte Masima Savića i Vlatka Stefanovskog.

Predstava Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život“ planirana za petak, 17. septembar od 21:00 čas.

Koncert Massima Savića uz specijalne goste hrvatsku grupu vatra, održaće se u subotu, 18. septembra, a legendarnog gitariste Vlatka Stefanovskog u nedelju, 19. septembra.

Ivan Dečak (Vatra) i Massimo Savić/ Photo: Anna Bonanno (Promo)
Ivan Dečak (Vatra) i Massimo Savić/ Photo: Anna Bonanno (Promo)

Svim pomenutim događajima moći će da prisustvuje ograničen broj ljudi uz poštovanje epidemioloških mera i preporuka koje je propisala Vlada Srbije i koje važe za sve festivale i koncerte.

Za ulaz na Tašmajdan potrebno je: ili je sertifikat o vakcinaciji, ili sertifikat o preležanom Covidu, ili negativni PCR ili antigenski test.

Svi koji su kupili ulaznicu mogu da urade besplatan antigenski test u laboratoriji Aqualab. Troškove pokriva organizator. Lokacije i radna vremena Aqualab laboratorija možete da vidite na sajtu www.aqualab.rs.

Previous post

Saša Gambiroža predstavio novi video singl "Porazi"

Next post

Dead Can Dance se vraća u Beograd na proleće 2022. godine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *