To mora da je supezabavno… Dejvid Linč i Farel Vilijams otvorili noćni klub na Ibici

0
133
Oglasi
Dejvid Linč, Farel Vilijams/Photo: promo
Dejvid Linč, Farel Vilijams/Photo: promo

Reditelj Dejvid Linč i muzičar Farel Vilijams su dva neverovatna kreativca koji su zajedno otvorili noćni klub na Ibici.

“El Silencio” naziv je kluba i koliko god ta vest zvučala apsurdno, nije ništa apsurdnija od filmova Dejvida Linča. Njegovi filmovi vizuelno su čudesni a za vizuelnu stranu kluba zaslužna je dizajnerka Miranda Makarof.

We are still very open! ????
Book now your hamaca and enjoy a relaxing day by our pool. ????

#ElSilencioIbiza #Tapas #Cocktails #CalaMolí

Posted by El Silencio Ibiza on Monday, 13 September 2021

Klub nudi raznoiliku hranu, koktele, muziku i umetničke instalacije koje su takve da odmah poželite da se fotografišete i objavite tu sliku na društvenim mrežama.

DEJVID LINČ NAJAVIO SNIMANJE SERIJE “DIVLJI U SRCU” ZA NETFLIX: ŠTA SAM MOGAO, ZATRPALI SU ME PARAMA…

Dekoracije čine ogromni kraci od platna, velike usne i zanimljive ljuljaške, dakle klub izgleda potpuno nadrealno. Klub se nalazi na istočnoj strani ostrva gde se gostima najavljuje kako mogu da uživaju u sjajnim DJ setovima i koktelima ali mogu da uživaju u hrani u restorantskom delu kluba. Pored toga, nudi se moghućnost uzimanja hrane za poneti koju jedete na plaži, a za tu hranu zadužena je kompanija Farela Vilijamsa. Dakle, jedete Vilijamsovu hranu, fotografišete se se za Instagram ispred umetničkih instalacija Mirande Makarof i osećate vibraciju Dejvida Linča.

????????????????????The installation is in a room with huge windows that overlook the beach and the sea. When Silencio contacted me to…

Posted by El Silencio Ibiza on Tuesday, 7 September 2021

Ovo nije prvi put da se Linč upustio u otvaranje noćnog kluba. Pre deset godina on je u Parizu otvorio “Club Silencio” koji je bio inspirisan njegovim filmom “Mulholland Drive” 2001. godine.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime