Home»Life Story»Meko srce tvrdog pankera… Lajdon prvo potkačio britansku kraljicu, pa objasnio zašto je ostao uz ženu koja ima Alchajmera

Meko srce tvrdog pankera… Lajdon prvo potkačio britansku kraljicu, pa objasnio zašto je ostao uz ženu koja ima Alchajmera

5
Shares
Pinterest Google+
Džon Lajdon/Photo: ITV/Shutterstock
Džon Lajdon/Photo: ITV/Shutterstock

Džon Lajdon rekao je da mu je dosta toga što se od njega očekuje da koristi “kraljičin engleski”, dodajući da je vreme da monarh počne da govori kao i svi drugi ljudi.

65-godišnji pank roker, poznat po hitovima poput “Anarchy In The UK” sa Sex Pistolsima raspravljao je o svojoj borbi za pronalaženje izdavača za svoju novu knjigu “I Could Be Wrong, I Could Be Right”.

DŽON LAJDON: JA SAM SEX PISTOLS! KOMPOZITOR, PEVAČ, FRONTMEN… SVE! ODLUKA SUDA DA SNIMAJU SERIJU BEZ MOJE DOZVOLE JE SRAMOTA

Lajdon je rekao za Good Morning Britain:

– Izdavači… oni uvek pokušavaju da prepravljaju vaše rečenice u ono što nazivaju kraljičinim engleskim. Pa, kraljice je samop jedna. Ima je manje nego nas. Zato mislim da bi trebalo da ona govori naš engleski!

Nova knjiga sadrži crteže, misli i anegdote Lajdona, uključujući uvid u njegov 40-godišnji brak sa suprugom Nomom Forster, koja boluje od Alchajmerove bolesti.

Lajdon je o njenom stanju rekao:

– Došlo je zaista jako i zaista brzo. I doktori vam postavljaju pitanja, naravno. “Kada su simptomi prvi put počeli?”. “Pa, zaista ne znam – kao što sam rekao prošlom lekaru, uvek je mogla da izgubi ključeve”. Da li su to pokazatelji? To je simptom većih rupa u vašem mozgu. Gube sve veze i ne mogu da ispričaju šta osećaju ponekad, ponekad mogu – rekao je on i nastavio:

– Ponekad je njeno sećanje neverovatno. Ona može da se vrati 20 godina unazad i s potpunom tačnošću zapamti sve do najsitnijih detalja. To je fascinantno. Za mene je to putovanje na kojem moram da budem sa njom i neću je napustiti.

DŽON LAJDON ODLOŽIO IZLAZAK NOVOG ALBUM PUBLIC IMAGE LIMITED ZBOG BOLESTI SUPRUGE: SVE JE POSTALO BESMISLENO…

Inače, pevač tvrdi da se tajna dugog i uspešnog braka – svađa.

– Radi se o ispuštanju pare. Ne zadržavajte ništa, samo recite kako se osećate. I odjednom shvatite: “Ups, grešim!”. Jer žena je uvek u pravu. Ne stidite se ovih stvari, jer to je odnos između dvoje ljudi.

HL/Izvor: uk.news.yahoo.com

Previous post

Dino Jelusić: Čestitaju mi ulazak u Whitesnake kao da sam dobio nagradu za životno delo...

Next post

Elton Džon rasplakao Džejmsa Hetfilda ovom rečenicom: "Nothing Else Matters" je jedna od najboljih pesama svih vremena

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *