Deca Džoša Homa (QOTSA) podnela tužbu protiv oca zbog zlostavljanja…

0
57
Džoš Hom/ Photo: Facebook @QOTSA
Džoš Hom/ Photo: Facebook @QOTSA

Maloletni sinovi pevača, gitariste i lidera grupe Queens Of The Stone Age Džoša Homa, Orin i Volf Hom, podneli su tužbu protiv svog oca zbog zlostavljanja tražeći pritom zabranu prilaska zbog straha koji izaziva kod njih.

Prema obelodanjenim pravnim dokumentima, dva sina frontmena grupe Queens Of The Stone Age podnela su zahtev za zabranu prilaska zbog nasilja u porodici preko svoje majke, ujedno i pevačice grupe The Distillers, Brodi Dal.

VRAĆAJU SE THE DISTILLERS… 12 GODINA PAUZE IM JE BILO DOVOLJNO

Desetogodišnji Orin i petogodišnji Volf navodno kažu da su uplašeni da će ih Džoš povrediti, a Orin tvrdi da se nedavno dogodio incident u kojem ga je otac uhvatio za genitalije.

U dokumentima se takođe navode izjave u kojima Orin tvrdi da ga je Džođ Hom fizički zlostavljao, udarao ga je u glavu, gađao ga stvarima, lupao po ušima, verbalno mu se rugao, vozio se pijan s njim i njegovim bratom u automobilu i pretio ubistvom njihove majke Brodi. Njegov brat Volf takođe iznosi slične tvrdnje i navodi da se boji da poseti svog oca.

U razgovoru za TMZ, Homova advokatica Suzan Visner rekla je:

– Gđa. Dal je te zahteve prethodno podnela policiji i predsedniku suda za porodično pravo, koji su odbili da preduzmu bilo kakve radnje na temelju ovih lažnih tvrdnji.

NE PROVOCIRAJ LIKA KAO ŠTO JE FRONTMEN QUEENS OF THE STONE AGE… JER, ON UME DA TI ODGOVORI, ŠMEKERSKI…

Ali, ovo nije prvi put da su njegovi sinovi protiv njega izneli optužbe za nasilje u porodici. Brodi Dal je posle razvoda 2019. godine dobila rešenje za zabranu prilaska, tvrdeći da se Džoš Hom pojavio u njenoj kući i udario je glavom.

Hom je potom dostavio nalog protiv Brodi, tvrdeći da se ona pojavljuje na događajima na kojima je i on prisutan kako bi ga isprovocirala i pokrenula novi sudski postupak protiv njega.

HL/Izvor: nme.com

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime