Home»Film»Konačno objavljen prvi pravi trejler za “Matrix 4″… Realno, izgleda nadrealno

Konačno objavljen prvi pravi trejler za “Matrix 4″… Realno, izgleda nadrealno

4
Shares
Pinterest Google+
Matrix 4/Photo: screenshot
Matrix 4/Photo: screenshot

Objavljen je prvi zvanični trejler za film “The Matrix Resurrections” četvrti deo franšize “Matrix”.

Film, koji je režirala Lana Wačovski, u bioskopima će početi da se prikazuej za Božić. Prema onome što se vidi u trejleru, Tomas Anderson (Kijanu Rivs) i Triniti (Keri-En Mos) ponovo će se naći u simuliranom svetu koji kontrolišuu mašine.  Pored njih, u filmu glume Džada Pinket Smit (koja je već glumila u ovoj franšizi) kao i glumačke “pridošlice” Jaja Abdul-Matin II, Džesika Henvik, Džonatan  Grof, Nil Patrik Haris, Prijanka Čopra Jonas i Kristina Riči.

Ovo je sve što se do sada zna o novom “Matrixu”…  a ima i jedno neprijatno iznenađenje

Snimanje filma “The Matrix Resurrections” teklo je sporo zbog pandemije korona virusa ali je u leto prošle godine završeno u Berlinu. Zbog pandemije je datum početka prikazivanja filma nekoliko puta menjan a sada se navodi da će početi da se prikazuje za Božić. Glumcima je bilo zabranjeno da govore o radnji filma tako da se o njoj malo toga zna.

Nije teorija zavere, nego ozbiljna naučna studija: Šanse da stvarno živimo u Matrixu su 50-50

Prvi film iz franšize “Matrix” snimljen je 1999. godine uz budžet od 63 miliona dolara u bioskopima je zaradio 454 miliona dolara a bio je hvaljen i od kritike i od publike. Sledila su dva nastavka, “The Matrix Reloaded” i “The Matrix Revolutions”, oba prikazana 2003. godine. Oni su zaradili 742 odnosno 457 miliona dolara u bioskopima širom sveta.

Previous post

Napustio nas je i Kosta Bunuševac... Junaka beogradske underground kulture pamtićemo i po liku iz filma "Kako je propao rokenrol"

Next post

Otpušteni basista grupe Megadeth Dejvid Elefson osnovao novi bend The Lucid, stigla i njihova prva pesma...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *