Home»Film»Urbana legenda o raspojasanih 48 sati Denisa Rodmana u Las Vegasu postaje film… Jeste, to je onaj vikend s Karmen Elektrom

Urbana legenda o raspojasanih 48 sati Denisa Rodmana u Las Vegasu postaje film… Jeste, to je onaj vikend s Karmen Elektrom

5
Shares
Pinterest Google+
Denis Rodman, Karmen Elektra/Photo: screenshot
Denis Rodman, Karmen Elektra/Photo: screenshot

Dugo je Denis Rodman, nekadašnji košarkaš Čikago Bulsa, bio na ivici zaborava, ali je ponovo medijski “oživeo” onog tzrenutka kada je u javnosti puštena serija posvećena Majklu Džrodanu – “The Last Dance”.

S obzirom na to da je vodio kontroverzan život, Rodman je privukao veliku pažnju tokom emitovanja serije. Toliko da je u međuvremenu rođena ideja da se snimi film o onih njegovih 48 zloglasnih sati koje je tokom sezone proveo u Las Vegasu 1998. godine, prenosi Telegraf.

Bulsi su u jednom trenutu ostali bez Skotija Pipena koji zbog povrede nije igrao 35 mečeva, a Rodman je bio taj koji je preuzeo veliki deo odgovornosti. Kada se Skoti napokon vratio, Denis je od Fila Džeksona tražio “odmor.” Upravo to je bio momenat kada je Rodman tražio da ode u Las Vegas na 48 sati, posle čega su ga pronašli u krevetu sa Karmen Elektrom.

Nakon toga, Džekson je organizovao kondicioni trening na kom je želeo da vrati Rodmana u formu, ispostavilo se da nema potrebe – Denis se pokazao bolje od svih saigrača, iako je prethodne dve noći lumpovao.

– Njemu je bilo potrebno da malo izađe, ali da budemo iskreni, on je uvek bio tu kada treba – rekao je Džordan tada.

Film će se zvati “48 sati u Vegasu”, a iako se u stvarnosti izlet desio na polovini regularne sezone, on će na filmu biti smešten usred NBA finala.

– Denis je odbijao da sledi gomilu. To ga je učinilo istovremeno i metom i zvezdom. Njegov vikend u Las Vegasu bio je pun zabave i pijančenja, ali je, takođe, prepun važnih pitanja o tome kako se drugi odnose prema javnim ličnostima i radnicima, posebno kada je njihova individualnost tako živo izražena – naveli su producenti Fil Lord i Kris Miler u zajedničkoj izjavi.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Završen četvrti Internacionalni world music festival ESTAM u Kragujevcu

Next post

Premijera predstave "Drveće pleše” DAH Teatra krajem oktobra u Studentskom parku

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *