Home»Muzika»Počinje SubBeeranje… Artan, Miki i Nebojša 17. septembra u SubBeernom centru

Počinje SubBeeranje… Artan, Miki i Nebojša 17. septembra u SubBeernom centru

4
Shares
Pinterest Google+
Artan, Miki i Nebojša/ Photo: Romana Slačala
Artan, Miki i Nebojša/ Photo: Romana Slačala

Posle skoro dve godine SubBeerni centar otvara vrata svog muzičkog i pivskog sveta jedinstvenim koncertom “Artan, Miki i Nebojša”. 

U petak, 17. septembra, sa početkom u 20:00 časova u SubBeernom centru nastupiće Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda kodža i Nebojša.

Za one koji ne znaju, SubBeerni centar je smešten u industrijskom objektu iz 1892. godine i nekada je bio deo kompleksa Bajlonijeve pivare.

Poštujući nasleđe 2017. godine je renoviran u industrijskom stilu i postao je najveća pivnica u zemlji, ali i centar kulturnih i koncertnih dešavanja.

U tom duhu i kreće nova sezona, SubBeeranje 2021: trostrukim koncertom atraktivnih beogradskih bendova Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda kodža i Nebojša, ali i otkrivanjem do sada neviđenih odaja ovog posebnog prostora u srcu Beograda. 

Photo: Promo
Photo: Promo

– Ako ste mislili da ste videli sve kutke SubBeernog centra – niste još, ali hoćete u petak, 17. septembra. A Artan, Miki i Nebojša biće tu da taj dan učine nezaboravnim – poručili su iz SubBeernog centra.

Ulaznice za koncert “Artan, Miki i Nebojša: SubBeeranje 2021” dostupne su u Anti Shopu (Cetinjska 15), svakog dana od 13:00 do 21:00 po ceni od 1.000 dinara. Ulaznice će na veče koncerta koštati 1.200 dinara.

Previous post

"Sudan"... Sitzpinker predstavio video singl inspirisan orijentom, šiš kebabima i ponoćnim vozovima

Next post

Rečenica "This Time Next Year We'll Be Millionaires" prvi put je izgovorena 8. septembra, pre tačno 40 godina... i od tada je ponavljamo iz dana u dan   

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *