Home»Muzika»Paradise City, al zamalo… Gunsima zbog policijskog časa isključili razglas usred pesme koju su izvodili s Grolom

Paradise City, al zamalo… Gunsima zbog policijskog časa isključili razglas usred pesme koju su izvodili s Grolom

4
Shares
Pinterest Google+
Gunsi i Dejv grol/Photo: screenshot
Gunsi i Dejv grol/Photo: screenshot

Grupi Guns’n’Rosses isključen je razglas usred izvođenja njihovog velikog hita ‘Paradise City’ na festivalu BottleRock u Kaliforniji jer su započeli pesmu u 22 sata, kada je već započeo policijski čas.

Grupa Guns’n’Rosess gostovala je kao jedan od headlinera na festivalu BottleRock u Kaliforniji gde im se pred kraj koncerta pridružio na gitari Dejv Grol. Međutim teatralna završnica koncerta naprasno je prekinuta usred izvođenja pjsme ‘Paradise City’ jer je policija naredila da se isključi razglas s obzirom da je u tom trenutku prošlo 22 sata, od kada službeno započinje policijski čas u Napa Valleyu zbog korona virusa.

Sleš proslavio 15 godina bez droge, a Guns N’ Roses u prodaju pustili liniju bongova i pribora za pušenje (?!)

Kao što se vidi sa jednog od snimaka dana grupe koji je bio na spomenutom koncertu, bend je zajedno sa Grolom započeo na odobravanje šublike izvedbu njihovog velikog hita ‘Paradise City’ ali se nakon nekoliko minuta gubi zvuk sa razglasa i ostaje zvuk u monitorima zbog čega je bend nastavio da svira kao da je sve u redu.

Inače, Guns N ’Roses su nedavno objavili studijsku verziju nove pesme pod nazivom ‘Absurd’ pošto su je prethodno promovisali uživo. Pesma je njihovim obožavaocima bila poznata kao ‘Silkworms’, a napisana je 2001. tokom sessiona za šesti album benda ‘Chinese Democracy’, koji je objavljen 2008. godine.

U međuvremenu, njihov veliki hit ‘Sweet Child O’ Mine‘ premašila je milijardu streamova na Spotifyju u avgustu ove godine, više od 34 godine nakon objavljivanja. Spot za tu pesmu također je postao prvi video zapis iz 80-ih koji je oborio rekorde gledanosti na YouTubeu.

Previous post

Panika... Telohranitelju Toma Kruza ukrali kopiju filma “Top Gun: Maverick”

Next post

Luka i Stjepan poslednji put na zajedničkoj turneji... Sa 2CELLOS se opraštamo na proleće u Štark Areni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *