Grupa Vatra uz Massima na beogradskom koncertu… budite i vi 18. septembra deo malog kruga velikih ljudi

0
223
Vatra/Photo: press promo
Vatra/Photo: press promo

Jedan od najpopularnijih rok bendova iz Hrvatske grupa Vatra će pre Masima Savića izaći na binu kultne scene Tašmajdan 18. septembra.

– Sa velikim zadovoljstvom Vatra se pridružuje Masimovom nastupu 18.09. na Tašmajdanu. To će biti naš veliki povratak u Beograd nakon 2018.godine, kada smo nastupali na Beer Festu. Kako se sa Masimom družim i izvan backstageova ovo će biti divna prilika i da delimo scenu – kaže lider benda Vatra Ivan Dečak i dodaje:

“VIDI KAKO SE SMIJEŠ” IZ JEDNOG KADRA… BEND VATRA PREDSTAVIO NOVI VIDEO SINGL

– Zajedno smo učestvovali kao mentori u poslednjoj, trećoj sezoni The Voice Hrvatska. Zatim nam se Massimo pridružio kao gost u pesmi “Nama se nikud ne žuri”, a i napisao sam mu i pesmu “Mali krug velikih ljudi”, za koju sam dobio i Porin za pesmu godine. Znam da je i u Srbiji vrlo slušana pesma. Drago mi je da ćemo udruženim snagama uživati na čarobnoj pozornici Tašmajdana, na kojoj će Vatra izvesti presek svoje dosadašnje karijere, te će se između ostalog na repertoaru naći: “Tremolo”, “Tango”, “Nama se nikud ne žuri”, “Sva naša ljeta”, “Bilo je dobro dok je trajalo”… Dođite da uživamo zajedno – završava nasmejani Ivan Dečak.

Vatra je pop-rok sastav koji je osnovan još 1999. godine, a veliku inspiraciju imaju u brit popu.

Ovih dana završavaju deseti album. U dosadašnjoj karijeri osvojili su mnogobrojne nagrade, punili hale širom Hrvatske, pesme se uvek dobro kotiraju na top listama.

Ostaje zabeleženo da je drugi studijski album, posle višemesečnog snimanja, slučajno izbrisan iz kompijutera i da su morali ponovo da ga snime. Takođe je zanimljivo da je pesma “Mali krug velikih ljudi” koju je Ivan napisao za Masima uvršetna u udžbenik hrvatskog jezika za 8. razred.

Masimo Savić se takođe raduje što će prvi put nastupiti na kultnoj sceni Tašmajdana, i što će binu deliti sa dragim kolegama.

On je pozvao publiku da zajedno slave muziku, ljubav i najlepše emocije i garantuje da će on, njegov bend i drugari iz benda Vatra dati sve od sebe, jer žele da ljudi odu sa koncerta zadovoljni i ispunjeni.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime