Psihodelična oda surferima, talasima i moru… Achachak objavio singl “Biggest Wave”

0
102
Oglasi
Achachak/Press Dostava Zvuka
Achachak/Press Dostava Zvuka

Teški rock sastav Achachak od leta se oprašta trećim singlom “Biggest Wave” i njemu pripadajućim video spotom, koji služe kao posveta slanom vetru, neukrotivim talasima i postizanju apsolutne slobode.

Pesma se nalazi se na aktuelnom albumu “High Mountain”, objavljenom u julu ove godine za Dostavu Zvuka.

“Biggest Wave” predstavlja meditativniju stranu albuma koja je u suprotnosti s masnim i žestokim gitarskim riffovima i donosi priču o slobodi koja se pronalazi u nepredvidivom plavetnilu i penovitim talasima.

LEGENDA KAŽE DA SU U PROSTORIJI ZA PROBE PRONAŠLI GUSARSKI KOVČEG… POGLEDAJTE SPOT “CAPTAIN MORNING” KOJIM ACHACHAK NAJAVLJUJU DRUGI ALBUM

Uprkos tome što je Achackak dugo bio najbolje čuvana tajna Vučipolja, u diskografiji broji tri EP izdanja “Thick Hill”, “Pale Rider” i “Wet Grave”. Objavom prošlogodišnjeg albuma “At The Bottom Of The Sea” bend se pridružuje gardi koja pokreće regionalnu tešku rock mašineriju, a aktuelnim drugim studijskim albumom “High Mountain” ukorenjuje svoje mesto na alternativnoj sceni.

Italijanski reditelj i fotograf Gabriele Mango za potrebe video spota ustupio je materijale koji pripadaju kratkom dokumentarnom filmu “The Caparica Story” o četiri prijatelja surfera kojima su talasi veliki deo života.

Singl “Biggest Wave” dostupan je putem YouTubea te na svim streaming servisima. Achachak su – Ante Kodžoman, Luka i Lovre Gobin, Patrik Zelenika i Milan Mijač.

Pogledajte spot za “Biggest Wave”;

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime