Home»Film»Objavljen trejler za dokumentarac “Šumaher”, kompleksnu priču o legendarnom vozaču Formule 1

Objavljen trejler za dokumentarac “Šumaher”, kompleksnu priču o legendarnom vozaču Formule 1

4
Shares
Pinterest Google+
Schumacher, Netflix promo
Schumacher, Netflix promo

Tokom svoje duge karijere u Formuli 1, Mihael Šumaher se nametnuo kao jedan od najboljih vozača u istoriji ovog moto-sporta. Od svog debija 1991, pa do povlačenja 2012, Šumaher je čak sedam puta bio prvak Formule 1 i uspeo je da postavi mnoge vozačke rekorde, koji još uvek nisu oboreni.

Uprkos svojim uspesima na trkačkim pistama, on je važio za veoma povučenu i kompleksnu osobu, o čemu će više biti reči u novom Netfliksovom dokumentarcu “Šumaher”, koji uskoro treba da bude emitovan.

Schumacher, Netflix promo
Schumacher, Netflix promo

“100% perfektno. Ne bih mogao da živim sa sobom ako bih težio nečem manjem od toga”, reči su poznatog nemačkog vozača Formule 1, koje otvaraju trejler za dokumentarac o njegovom životu.

Gledaoci ovog ostvarenja biće u prilici da vide do sada neobjavljene snimke iz privatne arhive Šumaherove porodice, kao i intervjue sa važnim ličnostima Formule 1, kao što su Berni Eklston, Žan Tod, Mika Hakinen, Dejmon Hil i Flavio Brijatore.

“Šumaher” su režirali Hans-Bruno Kamertens, Vanesa Neker i Mihael Veh. Ovaj dokumentarac će imati premijeru na Netflixu 15. septembra.

HL/Izvor: citymagazine.danas.rs

Previous post

Duran Duran objavili singl "Anniversary", novi album "Future Past" stiže u oktobru

Next post

Zločin i kazna, 21. vek... Britanski sudija naredio desničarskom ekstremisti da čita klasičnu književnost - ili mora u zatvor

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *