Konačno su stigle dve nove pesma grupe ABBA kojima pop legende najavljuju novi album posle 40 godina

0
216
ABBA Voyage promo
ABBA Voyage promo

Grupa ABBA je konačno i službeno najavila svoj povratak, potvrđujući detalje o novom albumu i “revolucionarnom” predstojećem koncertu “ABBA: VOYAGE” – kao i dve potpuno nove pesme.

Još 2017. godine najavljeno je da će se bend ponovno okupiti u digitalnom obliku 2019. godine, nastupajući kao “Abbatari” po prvi put otkako su se razdvojili 1983. Kad je turneja povodom ponovnog okupljanja tada odložena, švedske pop ikone objavile su da će 2018. godine predstaviti dve nove pesme: “I Still Have Faith In You” i “Don’t Shut Me Down” koje su juče na press konferenciji službeno i predstavljene.

ABBA posle 39 godina objavljuje nove pesme… i to nije sve

Takođe su objavili da su se ponovo okupili radi snimanja novog albuma posle više od 40 godina, koji će biti objavljen 5. novembra za Universal Music.

– Prvo su to bile samo dve pjesme, a zatim sam rekao: ‘Možda bi trebalo da napravmo još nekoliko – šta kažete devojke?‘ – rekao je Beni Anderson na konferenciji za novinare. – Rekli su da, pa sam ih upitao: ‘Zašto jednostavno ne snimimo ceo album”?

Rekord koji će biti nemoguće oboriti…  Album “ABBA Gold” 1.000 nedelja na top listi najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji

Na njega se nadovezao Bjorn Ulveus koji je rekao:

– Prva pesma je bila “I Still Have Fate In You”. Znao sam da  melodija koju je svirao Beni mora da se odnosi na nas. Radi se o spoznaji da je nezamislivo biti tu gde jesmo. Niko nije mogao ni da mašta o tome da ćemo izdati novi album posle 40 godina i još uvek biti najbolji prijatelji, i dalje uživati  i biti odani jedni drugima. Ko je to doživeo? Niko.

Na istoj su konferenciji objavili da će se na albumu naći i božićna pesma pod nazivom “Little Things”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime