Home»Muzika»Zbog velikog interesovanja još jedan koncert Električnog orgazma u Zaječaru

Zbog velikog interesovanja još jedan koncert Električnog orgazma u Zaječaru

4
Shares
Pinterest Google+
Električni orgazam, Al Rok Fest/Photo: AleX
Električni orgazam, Al Rok Fest/Photo: AleX

Koncert legendarnog beogradskog benda Električni orgazam, zakazan za 3.  septembar u Zaječaru, rasprodat je za samo 9 dana, pa će zbog velikog interesovanja publike, bend da nastupi i dan kasnije – u subotu, 4. septembra.

Oba koncerta će biti održana u bašti Omladinskog centra sa početkom od 21:00 čas i biće među retkim letnjim koncertima kojima bend obeležava 41. godinu postojanja i 40 godina od objavljivanja prvog albuma.

Podsećamo, Električni orgazam je prošle godine trebalo da nastupi u Zaječaru, ali je koncert bio odložen zbog epidemiološke situacije.

Srđan Gojković Gile/ Photo: AleX
Srđan Gojković Gile/ Photo: AleX

– Jako mi je drago što u Zaječaru vlada veliko interesovanje za Orgazmom i što ćemo održati dva koncerta u Omladinskom centru, ali moram da priznam da me to uopšte nije iznenadilo jer je Zaječar oduvek bio grad sa rokenrol tradicijom. Koristim ovu priliku da pozovem i sve naše fanove iz Bora, Negotina, Knjaževca, Majdanpeka i ostalih okolnih mesta i gradova da dođu na naše rođendanske koncerte – poručio je Gile pred koncerte u Zaječaru.

Ulaznice za koncert 4. septembra su u prodaji i mogu se kupiti u Omladinskom centru po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1000 dinara.

Previous post

Žanrovska rapsodija u još jednoj “Noći muzike”... Evo kako je sinoć bilo na Tašu

Next post

Tom Kruz je baksuz... Odložene premijere dva njegova filma

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *