Home»Muzika»Počinje prodaja ulaznica za EXIT 2022… Prvi potvrđeni hedlajneri – Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha

Počinje prodaja ulaznica za EXIT 2022… Prvi potvrđeni hedlajneri – Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha

4
Shares
Pinterest Google+
Nik Kejv/ Photo: GOSHA RUBCHINSKIY (promo, Exit)
Nik Kejv/ Photo: GOSHA RUBCHINSKIY (promo, Exit)

Sutra počinje prodaja četvorodnevnih ulaznica za EXIT 2022, a već su objavljeni i prvi hedlajneri festivala.

Nik Kejv i njegovi The Bad Seeds nastupiće na glavnoj bini 8. jula, a na Dance Arenu stiže moćni Boris Brejcha.

Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice za 8. jul su u redovnoj prodaji od sutra u podne na exitfest.org, kao i na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tix-a.

Festivalski kompleti mogu da se kupe po ceni od 6.490 dinara, i uz popust od 60 posto. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa više od 40 posto popusta.

Boris Brejcha/Photo: Exit promo
Boris Brejcha/Photo: Exit promo

Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara. Ove ulaznice se mogu kupiti iskIjučivo online na stranicama Gigs Tixa, a zalihe po ovim cenama su izuzetno ograničene.

Kralj alternativnog rocka Nik Kejv sa svojim bendom The Bad Seeds i velikan elektronske scene Boris Brejcha prvi su potvrđeni hedlajneri 21. izdanja EXIT festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova na svetu, predvođen rock propovednikom zagrmeće sa glavne bine festivala u petak, 8. jula, dok će utemeljivač high tech minimal techna i jedan od apsolutnih miljenika klupske publike istog dana nastupiti na Dance Areni.

Previous post

Grunge is Not Dead... Stain i Black Dot 5. septembra u klubu Fest

Next post

Dorothy, jedna od prvih Gibson Les Paul gitara ikada napravljenih, skoro je uništena u tornadu... a sada opet blista starim sjajem

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *