Home»Muzika»Zoran Kostić Cane pred koncert na Tašu: Svi su dobrodošli – bez obzira na to da li su vakcinisani ili nisu

Zoran Kostić Cane pred koncert na Tašu: Svi su dobrodošli – bez obzira na to da li su vakcinisani ili nisu

4
Shares
Pinterest Google+
Partibrejkers (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX
Partibrejkers (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX

Na naš koncert svi su dobrodošli. Bez obzira na to da li su vakcinisani ili nisu, to je koncert za sve ljude. Odgovornosti svakako treba da bude. Mi ćemo izaći i odsvirati sve što možemo, sve što znamo i umemo i to je to, rekao je za Nova.rs frontmen legendarnog benda uoči velikog beogradskog koncerta zakazanog za 4. septembar u 21 sat na stadionu Tašmajdan.

AJDE NA SAT I PO, DVA, DA SE NE DELIMO, DA SE NE ODUZIMAMO, DA SE SABEREMO…

Ovo će Brejkersima, odnosno Canetu i gitaristi Nebojši Antonijeviću Antonu, biti treći samostalni koncert na Tašu. Na tom mestu su svirali 1996. i 2016. godine, kada je slogan bio “Taš je naš”.

– Navikli smo na Taš, dugo smo tamo. Znamo prostor. Želimo da se malo vidimo sa publikom u ovom vremenu koje je totalno zbunjujuće i puno straha, nikom ništa nije jasno – ističe Cane i dodaje da – ni njemu nije ništa jasno.

– Trenutno je korona, trenutno je neki težak momenat u svim našim životima. Ljudi su u frci, svako se bori za svoj život, drži grčevito svoju slamku spasa. Neizvesnost nam doručak sprema, bez slobode života nema.

CANE O PREPLITANJU MUZIKE I DUHOVNOSTI: CELOG ŽIVOTA SE PITAŠ “KUDA VODI OVAJ PUT”… ALI MORAŠ DA BUDEŠ SPREMAN DA ČEKAŠ NA ODGOVOR

A na pitanje ima li nade za nas je rekao:

– Čudan je narod postao. Kao pojedinci smo super, a kao narod smo skloni urušavanju, gubimo vreme u nečemu što nas onemogućava da pokažemo kvalitet. Mi uvek pokažemo prvo lošu stranu našeg karaktera, našeg lika i onda nam ceo život prolazi u nekom opravdanju. Nemamo kondicije, nemamo istrajnosti, mi smo narod koji lako gubi sebe. Padamo u ruke onih koji bi da nas vode, a sami ne znaju gde bi da idu. Oni nas boje svojim bedakom i svojim mrakom. Večito nezreli, ne znamo šta bi sami sa sobom. Gubimo samopoštovanje i prema sebi kao ljudima i prema društvu u kome živimo. Dajemo dobrovoljni pristanak za svoj nestanak, umesto da radimo za svoje spasenje, da se sabiramo, a ne da se oduzimamo. Ljubav, brate, ljubav.

HL/Izvor: nova.rs

Previous post

ABBA vs Metallica... "Noć muzike“ danas na stadionu Tašmajdan

Next post

Otkrivena "misterija" singla "Sama" koji su iznenada objavili Damir Urban & 4 ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.