Home»Muzika»Džin Simons isprozivao “zle političare” i poručio: Vakcina mora da bude obavezna, kao što je obavezno stajanje na crveno svetlo u saobraćaju

Džin Simons isprozivao “zle političare” i poručio: Vakcina mora da bude obavezna, kao što je obavezno stajanje na crveno svetlo u saobraćaju

Basista grupe Kiss kaže da su političari "više zainteresovani za ponovni izbor nego za spašavanje života"

4
Shares
Pinterest Google+
Džin Simons/Photo: YouTube printscreen
Džin Simons/Photo: YouTube printscreen

Džin Simons je u novom intervjuu osudio političare na Floridi i u Teksasu nakon što je ponovo rekao da bi vakcinisanje protiv korona virusa trebalo da bude obavezno za sve građane.

– Treba li to da postanei obavezno, što znači zakon, da morate da se vakcinišete? Da, treba! – izjavio je Simons u razgovoru za 95.5 KLOS, kako javlja Blabbermouth, dodavši: – Ideja da neko kaže ‘to je moje telo i moj izbor’ je tako idiotska.

KISS otkazali koncerte, Pol Stenli pozitivan na COVID-19

A potom je i objasnio svoj stav:

– Nije vaš izbor, nije vaše telo kad dođete pred crveno svetlo semafora u automobilu. Nemate pravo da prođete kroz to samo zato što vam se to sviđa i ‘nemojte mi govoriti šta da radim’. I evo zašto: jer ostatak sveta ide na zeleno, a staje na crveno. Samo zato što osećate da je nešto vaše pravo ne daje vam to pravo. Nemate pravo da pričate mobilnim u svom automobilu, nemate pravo da ne vežete pojas – nemate to pravo. Vi zapravo nemate pravo da ustanete u bioskopu i vičete ‘vatra’ samo zato što mislite da je to sloboda govora. Nemate to pravo. To se zove podsticanje na pobunu. Postoji jako puno prava koja nemate.

Potom se okomio na političare rekavši da su više zainteresovani za ponovni izbor nego za spašavanje života. Ali, i tu je bio specifičan:

– Uvek slušajte doktore, a ne glupe političare. Ne mogu da vam prenesem koliko sam besan. Političari u Teksasu i Floridi – zli sebični moroni. To uključuje i predsednika Brazila.

KISS na 442 od Beograda… Legendarni bend 9. jula 2022. u zagrebačkoj Areni

Prošle sedmice guverner Teksasa Greg Abott izdao izvršnu naredbu kojom se ukida obavezna vakcinacija u javnom sektoru, kao i za radnike kompanija koje rade s državom.

Simonsove izjave dolaze nedugo nakon što je objavljena vest da je njegov kolega iz benda iz Kiss Pol Stenli pozitivan na Covid-19 , zbog čega je bend odložio najavljenu američku turneju.

“Svi na celoj turneji, i bend i ekipa, potpuno su bakcinisani”, navodi se u saopštenju benda.

HL/Izvor: blabbermout.net

Previous post

Revolucija je - u nama... Ivan Pop i Žanil Tataj-Žak poručuju - "Open Your Eyes"

Next post

Godine gladovanja... Stjuart Kopland objavljuje knjigu o ranim danima grupe Police

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *