Home»Film»Veliki povratak Kevina Spejsija… Glumac snima svoj prvi visokobudžetni film posle progonstva

Veliki povratak Kevina Spejsija… Glumac snima svoj prvi visokobudžetni film posle progonstva

Čuveni dobitnik Oskara, glumac Kevin Spejsi je viđen na snimanju novog filma, u tek drugoj ulozi od kada se suočio sa brojnim optužbama za seksualno napastvovanje

4
Shares
Pinterest Google+
Kevin Spejsi/Photo: printscreen
Kevin Spejsi/Photo: printscreen

Čuveni glumac Kevin Spejsi primećen je na snimanju svog novog filma ”Peter Five Eight” u Danšmiru u Kaliforniji. Okružen kolegama iz produkcije, Spejsi je u farmerkama i vunenom kaputu, sa osmehom na licu, zapalio cigaretu, u pauzi snimanja.

Režiju i scenario najnovijeg fimskog ostvarenja potpisuje Majkl Zaiko Hal, čiji vrhunac karijere uključuje vizuelne efekte u “Automobilima 3” i “Incredibles 2”, iako se o samoj radnji filma još uvek ništa ne zna.

Skandali vezani za optužbe zbog navodnog seksualnog zlostavljanja više od dvadeset mladića na račun Kevina Spejsija počeli su 2017. godine. Sledeće godine glumac je bio suočen i sa optužbom za nepristojan napad u incidentu sa 14-godišnjim tinejdžerom.

Ako ste saterani uza zid i osećate da za vas ne postoji put… Kevin Spejsi poslao poruku svima koji razmišljaju o samoubistvu

Spejsi se tada izjasnio da nije kriv, a optužbe za seksualno zlostavljanje su odbačene 2019. godine kada je podneo protivtužbu rekavši da su tvrdnje “preuveličane”. Spejsi do danas oštro negira tvrdnje o seksualnom zlostavljanju koje su iznete protiv njega.

Brojni navodi o seksualnim napadima su narušili njegovu karijeru, Spejsi je izgubio glavnu ulogu u Netfliksovoj seriji “Kuća od karata”, a u naknadnoj montaži je izbačen i iz već snimljenog filma “Sav novac na svetu” koji je bio nominovan za Oskara.

Povratak glumca na filmsko platno dogodio se u nezavisnom italijanskom filmu reditelja Franka Nera “Čovek koji je oslikao Boga”. Nero je izrazio zadovoljstvo što je Spejsi pristao da učestvuje u ovom ostvarenju.

– Veoma sam srećan što je Kevin pristao da učestvuje u mom filmu. Smatram ga odličnim glumcem – rekao je u maju za ABC Nero.

Srušen kao kula od karata… Evo kako je ustvari i zašto Kevin Spejsi izbrisan s holivudske filmske mape

Spejsi (62) se 2019. godine suočio i sa tužbom koju je podiigla produkcijska kuća kuće Media Rights Capital (MRC) koja traži milionsku odštetu zbog navoda da je Spejsi pipao pomoćnika u produkciji koji je imao zadatak da odveze glumca u bolnicu, nakon što je povredio ruku tokom promotivnog snimanja emisije. Rečeno je da se pomoćnik požalio nadređenom na incident a da se na seksualne napade požalio i glumac koji je učestvovao u audiciji za predstavu. Spejsi je podneo protivtužbu protiv ove producentske kuće, tvrdeći da su optužbe o seksualnom zlostavljanju i napadu protiv njega “preuveličane”.

Spejsi tvrdi da mu MRC i dalje duguje novac, tvrdeći da nisu izvršili plaćanje, nakon prve runde optužbi za seksualno zlostavljanje sa kojima se suočio 2017. godine, kada je Entoni Rap tvrdio da je tada 26-godišnji Spejsi pokušao da ga seksualno napadne kada je imao 14 godina.

Spejsi je tada naveo da je “užasnut” i da se ne seća susreta koji je nazvao “neprikladnim ponašanjem u pijanom stanju”. Glumac je istakao da je odabrao “da živi kao gej muškarac” i rekao da će “preispitati svoje ponašanje”.

HL/Izvor: B92.net

Previous post

Neverovatan način na koji je nastala pesma "Under Pressure"... Priča ide ovako: Bouvi i Queen su je napisali, pa se zapili i zaboravili njen najvažniji deo...

Next post

Kontroverzna britanska pevačica Paloma Fejt izvinila se svojoj mami izbog "eksplicitnog" intervjua...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *