Home»Muzika»Revolucija je – u nama… Ivan Pop i Žanil Tataj-Žak poručuju – “Open Your Eyes”

Revolucija je – u nama… Ivan Pop i Žanil Tataj-Žak poručuju – “Open Your Eyes”

4
Shares
Pinterest Google+
Ivan Pop i Žak/Photo: promo
Ivan Pop i Žak/Photo: promo

Saradnja gitariste i producenta Ivana Popa (Jay Bow) i Žanil Tataja – Žaka (ex Divlje Jagode, ex Jersey, Mary Rose, etc. ), donela nam je žestoku, ali  melodičnu pesmu, koja u sebi nosi moćnu poruku poruku, koju svako od nas treba da doživi na svoj način.

“Open your eyes” je direktna i žestoka priča, a poruka je – revolucija, koja bi trebalo da se dogodi u nama samima, a ne na ulicama. Pronalazak unutrašnjeg mira u svetu u kojem živimo je u suštini i glavna poruka ovog dela.

Ivan Pop/Photo: promo
Ivan Pop/Photo: promo

Produkcija je započeta i završena u Popovom studiju (96 Music Media) u blizini Beča, dok se snimanje vokala i bubnjeva odvijalo u Rijeci i Splitu. Žanil je u svom studiju u Rijeci snimio sve vokalne linije, dok je Jan Ivelić, poznati splitski bubnjar, snimio bubnjeve u svom studiju u Splitu. Ivan Pop

Ivan Pop je gitarista i producent rošen u Gornjem Vakufu/Uskoplju u Bosni i Hercegovini. Svoje muzičko putovanje započeo je klavirom i tamburicom, a onog trena kada je otkrio gitaru njegova sudbina bila je zapečaćena. Sa ljubavlju i velikom predanošću više od 20 godina sledi svoje snove, a već više od 10 godina bavi se produkcijom i studijskim poslom. Solo gitarista, prateći vokal, tekstopisac i producent je benda Jay Bow, s kojim je nastupao u nekoliko evropskih država i delio binu sa brojnim regionalnim bendovima, kao sto su Yu Grupa, Psihomodo Pop, Crvena Jabuka, Goran Bare & Majke… ali i sa svetskim zvezdama kao sto su Uriah Heep i The BossHoss.

Evo kako zvuči “Open your eyes”:

Previous post

Probajte "Čokoladu" staru 38 godina... poslasticu za poslednje dane Idola

Next post

Džin Simons isprozivao "zle političare" i poručio: Vakcina mora da bude obavezna, kao što je obavezno stajanje na crveno svetlo u saobraćaju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *