Kontroverzna britanska pevačica Paloma Fejt izvinila se svojoj mami izbog “eksplicitnog” intervjua…

0
65
Paloma Fejt/Photo: facebook@Paloma Faith
Paloma Fejt/Photo: facebook@Paloma Faith

Paloma Fejt je bila primorana da razjasni “slobodnije” komentare i izjave iz nedavnog intervjua nakon što ju je sopstvena majka zvala u šoku.

Pevačica je govorila o majčinstvu, slavi i samozadovoljavanju u intervjuu za Guardian, a nedugo nakon što je razgovor objavljen, njena majka je zvala i tražila objašnjenje za ono što je izgovoreno.

U jednom trenutku tokom razgovora, Paloma, koja je u februaru dočekala svoju drugu bebu, razmišljala je o svojoj želji da bude “milf” (popularna kategorija u filmovima za odrasle), ali umesto toga misli o sebi kao o “sredovečnoj majki”.

Razmišljala je o tome kako korisnici društvenih medija komentarišu njen izgled, poput “Mislim da je zgodna, ali blam me je da to kažem”, i rekla je  da je njena reakcija uvek bila: Zašto je blam? Da li je loše da zamislite nečiju mamu?

Pozivajući se na svoje godine i na to kako želi da bude percipirana, Paloma je rekla novinarki:

– U jednom trenutku su prestali da govore o mojim godinama u tekstovima, ali onda sam dobila decu i onda su ponovo počeli. Pošto sada imam 40 godina, ja sam ‘mama srednjih godina’. Umesto ‘Milf’, što, naravno, zaista želim da budem.

– Mislim, ne želim da zvučim očajno, ali sve što trenutno želim je da tinejdžeri masturbiraju na moju sliku – rekla je pevačica.

O SVEMU OSIM O LJUBAVI… Paloma Fejt objavila album “The Architect”

Navodno je ta rečenica privukla pažnju njene majke, pa je Paloma u nedelju uveče na društvenim mrežama objavila da se kaje, rekavši: “Ali ljudi, to je bila šala”.

– Moja mama je veoma zabrinuta i stidi se što moj humor nije shvaćen, pa bih htela javno da izjavim da je komentar o masturbaciji bila šala i da bi svi trebalo da budete vrlo diskretni u vezi sa svojim izborima za masturbaciju – našalila se Paloma.

HL/Izvor: B92.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime