Home»Film»Trka za mesto sledećeg Džejmsa Bonda se zahuktala… Glavni favorit pao na drugo mesto, pojavio se i novi  pretendent – evo šta kažu kladionice

Trka za mesto sledećeg Džejmsa Bonda se zahuktala… Glavni favorit pao na drugo mesto, pojavio se i novi  pretendent – evo šta kažu kladionice

5
Shares
Pinterest Google+
James Bond logo
James Bond logo

Sledećeg meseca najnoviji film o Džejmsu Bondu, “No Time To Die”, konačno će se pojaviti u bioskopima, čime će putovanje Daniejla Krejga kao 007 biti završeno i na njegovo mesto će doći drugi glumac. Iako njegova zamena još uvek nije objavljena, šanse su do sada uglavnom bile u korist glumca iz “Venoma” Toma Hardija.

Hardi trenutno ima velike 4/1 šanse u pogledu preuzimanja sledeće Bondove uloge, međutim, nedavno ga je s trona prvog favorita zbacila zvezda Netflixa.

Naime, srcolomac iz “Bridgertona” Rege-Žan Pejdž dobio je moćnu kvotu 5/6 od Ladbrokesa, što ga čini trenutnim apsolutnim favoritom.

Međutim, stvari se mogu uskoro promeniti posle objavljivanja najnovijeg Marvelovog filma “Shang-Chi i Legenda o deset prstenova”.

Najnovijeg superheroja, Shang-Chija, igra kanadsko-kineski glumac Simu Liu.

Izuzetno pozitivan prijem prema njegovom nastupu doveo je do toga da se njegove šanse povečaju sa 20/1 na 16/1 u Ladbrokesu.

EVO ZAŠTO LIJAM NISON NIKADA NIJE POSTAO DŽEJMS BOND… PRED NJIM JE BIO ULTIMATUM KOJI NIJE MOGAO DA ODBIJE

Simuov nastup kao Shang-Chia označava njegovu prvu filmsku ulogu u istoriji-ali da li i dovoljnu da bi mogao da bude izabran za legendarnu ulogu? Alek Apati iz Ladbrokesa je rekao:

– “Shang-Chi” je imao sjajne kritike od svog objavljivanja ranije ovog meseca i izgleda da je Sim Liu prokrčio svoj put do mesta favorita na kladionicama.

Iako su njegove šanse prilično obećavajuće, daleko je od same uloge. Šta vi mislite? Da li bi Simu Liu bio dobar Bond?

Šanse, trentno, prema kladionicama stoje ovako:

Najveći favorit je Rege-Žan Pejdž s kvotom 5/6, a prati ga Tom Hardi sa 4/1.

Rege-Žan Pejdž/Photo: movie promo
Rege-Žan Pejdž/Photo: movie promo

Odmah iza Hardija po kladionicama je Džejms Norton, koji ima 5/1 šansi da postane Bond.

Iza njega je zvezda “Lepotice i zveri” Luk Evans, koji ima impresivnih 6/1.

Sledi zvezda “The Witchera” Henri Kavil koji ima neverovatnih 7/1.

Međutim, Kavil možda i ne želi da se vrati u smoking, s obzirom na to da je prethodno prošao audiciju za ulogu, ali je tada cenjen kao “previše bucmast”.

I konačno, iz prikrajka vreba Simu Liu sa 16/1.

HL/Izvor: express.co.uk

Previous post

Helsi objavila novi album i progovorila o saradnji sa Nine Inch Nails: Kada su mi rekli šta žele da urade, samo sam klimnula... "Da! O, da!"

Next post

Nik Kejv & The Bad Seeds objavili video spot "Vortex" kao najavu novog kompilacijskog albuma

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *