Nandi Bušel konačno nastupila uživo sa Foo Fightersima… i – pokidala! “Everlong” nikada nije zvučala tako dobro i moćno…

0
32
Nandi Bušel i Foo Fighters/Photo: printscreen
Nandi Bušel i Foo Fighters/Photo: printscreen

Posle leta 2020. u kojem se “borila” na društvenim mrežama sa Dejvom Grolom i generalno nas sve usrećila u tako teškim vremenima, Nandi Bušel se se konačno pridružila Foo Figtersima na koncertu, u Forumu u Los Anđelesu 26. avgusta, i na izvesno vreme zamenila  njihovog bubnjara Tejlora Hokinsa iza kompleta bubnjeva.

SVETSKA BUBNJARSKA SENZACIJA NANDI BUŠEL (10) OBJAVILA NOVU PESMU”GODS AND UNICORNS”… I NA NJOJ JE SVIRALA SVE INSTRUMENTE

Ne propuštajući ni udarac palicom, sa svojom zaštitnom znakom, neodoljivim osmehom na licu, Nandi je izvela “Everlong” sa ostatkom benda, a neverovatni trenutak zabeležio je njen veoma srećni, veoma ponosni i veoma glasni tata

“To se desilo!!!” piše Nandi u opisu videa. “Bilo je EPIC!!! Puno vam hvala Foo Fighters. Hvala svima koji su mi omogućili druženje sa gospodinom Grolom. Moj tata je snimio video i mnogo vrišti”.

It Happened!!! I jammed with Foo Fighters and Dave GrohlIt was #EPIC!!! Tonight I jammed with the @Foo Fighters LIVE at The Forum!!! Wow!!! What an INCREDIBLE night! THANK YOU Foo Fighters @davestruestories! Thank you Taylor Hawkinsl thank you everyone who made this possible!!! #foofighters #davegrohl #theforum #everlong – It’s my Daddy screaming a lot, he filmed this video. MORE TO COME!!!

Posted by Nandi Bushell on Friday, 27 August 2021

U razgovoru za Kerrang! o Nandi i kako su njihove bubnjarske bitke i interakcije na kraju uticale na njih da objave ovogodišnji album “Medicine At Midnight”, kada je to i učinjeno, Dejv Grol je objasnio:

– Pretpostavljam da sam s vremenom shvatio da [turneja] nije jedini razlog zašto ovo radimo. Činimo da se ove pesme čuju… Ono što me najviše inspirisalo da objavim ovaj album bila je ta bitka bubnjevima koju sam imao sa Nandi. Više od običnog nadigravavanja između dva muzičara, bitke tehničkog znanja, ona je širila radost i sreću. Ljudi bi uključivali računar ili telefon i tri i po minuta bi se smejali jer me je desetogodišnja devojčica tukla po jebenom dupetu u borbi bubnjevima. Po meni, to je svetu bilo potrebno – rekao je Grol i dodao:

15-GODIŠNJA ĆERKA DEJVA GROLA PREDVODILA FOO FIGHTERSE NA FESTIVALU LOLLAPALOOZA… POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO I ZVUČALO

– Otvorite laptop ili pogledate u svoj jebeni telefon i tu je samo onaj mračni oblak propasti, znate. Svaki dan podignete slušalicu i pomislite: “O, Bože, šta je sad? Šta sledi?”. Samo čekate ovu lošu vest. Ali ova razmena koju smo vodili ona i ja nije donela ništa drugo osim sreću i radost ljudima. Pomislio sam: “To je uspelo na daljinu, pa zašto naša muzika ne može da učini isto? Zašto ne možemo da objaimo ploču i nadamo se da će to ljudima dati isti osećaj. Zašto to ne možemo da uradimo sada?”. I onda smo to tako i uradili.

HL/Izvor: kerrang,com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime