Home»Muzika»Homeland»Neverne bebe obradovale fanove progresivne faze benda… Pogledajte spot za rimejk pesme “1000 godina”

Neverne bebe obradovale fanove progresivne faze benda… Pogledajte spot za rimejk pesme “1000 godina”

4
Shares
Pinterest Google+
Neverne bebe/Photo: Promo
Neverne bebe/Photo: Promo

Dugo čekani osmi studijski album benda Neverne bebe biće najavljen objavom 10 spotova za nove verzije nekih pesama iz dosadašnjeg dela karijere benda, prema željama fanova, naravno.

– Iskoristili smo vreme pandemije da, pored rada na novom studijskom albumu, nekim pesmama damo novo, savremeno ruho a da im ne diramo energiju – naprotiv, čak je i pojačamo – kaže frontmen Milan Đurđević.

On želi da ostavi kao iznenađenje kompletan spisak pesama, ali napominje da ima nekih koje su ostale u “bekgraundu” vremena u kome su nastale, devedesetih godina, zbog tadašnje situacije, raspada države i ratova.

Neverne bebe/ Photo: AleX
Neverne bebe/ Photo: AleX

– Mi smo ih naravno, svirali, neke u istim, neke u izmenjenim aranžmanima, a sada smo konačno dobili dovoljno vremena da im se posvetimo, uradimo ih studiozno i onako kako ih sada čujemo, a da prepoznatljivi pečat nije izgubljen. Neke su potpuni povratak u našu ranu, progresivnu fazu, poput “1000 godina” i “Kiše”, a neke su nastale kasnije – kaže Đurđević.

Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, Neverne bebe će odsvirati još nekoliko koncerata, a onda se posvetiti planovima za promociju osmog studijskog albuma uz nadu za potpuni povratak koncerata, ali i života u drugih segmentima.

Pogledajte spot za novu verziju legendarnog hita “!000 godina”:

Previous post

Monday Blues #72... Pilot Blues Band 30. avgusta na Platou Milana Mladenovića

Next post

Kad kiša pokvari planove... Odložen novosadski koncert benda Ničim izazvan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *