Home»Muzika»KISS otkazali koncerte, Pol Stenli pozitivan na COVID-19

KISS otkazali koncerte, Pol Stenli pozitivan na COVID-19

Glam rokeri trenutno su na završnoj turneji "End of the Road", njihovoj poslednjoj u karijeri

4
Shares
Pinterest Google+
Pol Stenli/Photo: facebook@Paul Stanley
Pol Stenli/Photo: [email protected] Stanley

Kiss je u četvrtak uveče kasno najavio da je njihov koncert zakazan nedaleko od Pitsburga otkazan nakon što je utvrđeno da je njihov glavni vokal Pol Stenli  pozitivan na COVID.

“Večerašnji nastup #KISS na Star jezeru u Burgetstaunu, PA, nažalost je odložen jer je Pol Stenli pozitivan na COVID“, napisao je bend na svom twitteru uz saopštenje. “Više informacija o datumima koncerata na turneji biće dostupno ASAP”.

KISS na 442 od Beograda… Legendarni bend 9. jula 2022. u zagrebačkoj Areni

Uoči objave benda, Stenli se i sam oglasio na Twitteru kako bi zaustavio glasine o tome koliko su jaki njegovi simptomi. “LJUDI!!! Dobro sam! Nisam na intenzivnoj nezi!”.

Stenli je dalje tvitovao: “Srce mi dozvoljava da dnevno pređem 26 milja na svom biciklu! Ne znam odakle je ovo došlo, ali to je potpuna besmislica”. U sledećem tvitu napisao je: “Bio sam bolestan od simptoma sličnih gripu i više puta sam testiran i bio sam negativan. Kasno popodne sam bio pozitivan. Ekipa, osoblje i bend su ponovo bili negativni. Videćemo šza će biti”.

Slavni glam rokeri trenutno su na svojoj finalnoj turneji “End of the Road”, koja je počela u januaru 2019, a zatim su morali da pomeraju desetine datuma 2020. zbog pandemije korona virusa. Oni su nastavili turneju prošle nedelje u Masačusetsu, a američki datumi su zakazani do oktobra na Floridi, nakon čega sledi decembarsko zadržavanje u Las Vegasu, a međunarodni datumi rezervisani do jula 2022.

Pogledajte poruke Kissa i Stenlija ispod:

 

 

HL/Izvor: hollywoodreporter.com

Previous post

Nema stajanja, nema čekanja, kotrljati se mora... Rolling Stones posle smrti Čarlija Votsa nastavljaju turneju po planu

Next post

Šerlok postao kauboj negativac... Benedikt Kamberbač ima neobičnu ulogu u vesternu "The Power of the Dog"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *