Za mali krug velikih ljudi… Massimo Savić 18. septembra na Tašmajdanu

0
274
Masimo Savic/ Photo: Samir Cerić Kovačević
Masimo Savic/ Photo: Samir Cerić Kovačević

Posle uspeha hita “Mali krug velikih ljudi” Massimo je objavio još jednu pesmu koja se odmah po izlasku našala na svim top listama.

“Putujemo i kad stojimo” svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca fanova i radijski eter. Na mnogobrojnim koncertima tokom leta, publika peva i uživa u novoj pesmi i Masimo se raduje što će imati priliku da je predstavi i pred beogradskom publikom i to 18. septembra na Tašmajdanu.

– Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, tu imam puno prijatelja. Moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije. Dođite da slavimo muziku, ljubav i najljepše emocije. Garntujem vam da ćemo dati sve od sebe jer želimo da ljudi odu sa koncerta zadovoljni i ispunjeni – izjavio je Massimo.

Massimo Savić/ Photo: Marko Grubišić (promo)
Massimo Savić/ Photo: Marko Grubišić (promo)

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina.

“Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima.

Tokom karijere, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i reakcija publike. Njegove pesme redovnu ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim  izdanjima.

Ukoliko želite da uživate u vanvremenskim hitovima kao što su: “Stranac u noći”, “Sjaj u tami”, “Indija”, “Da mogu”, “Iz jednog pogleda”,” Zar nema više nas“… ulaznice za tašmajdanski koncert, kao i za koncert na Paliću (20. septembra na Letnjoj sceni), možete da nabavite na prodajnim mestima Ticket Visiona.

Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije koje važe za sve festivale ( ulazak uz sertifikat o vakcinaciji, negativni PCR ili antigenski test ).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime