Demaskiranje superheroja… Stigao prvi trejler filma “Spider-Man: No Way Home”

0
146
Oglasi
Spider-Man: No Way Home
Spider-Man: No Way Home

Marvel je objavio prvi trejler filma “Spider-Man: No Way Home”.

Fanovi Spider–Mana su dugo čekali na prvi trejler jer je bilo priče o otvaranju multiversea i konačno to možemo da vidimo u trejleru, pojavljivanjem Dr. Octopusa.

S obzirom na činjenicu da se pojavljuje Dr. Octopus, za očekivati je da će se i drugi Spajdermeni pojaviti u sledećim trejlerima koji će biti objavljeni.

MIZOGINA, SEKSUALNO EKSPLICITNA I ANATOMSKI NEPRECIZNA.. ALI, NAJKONTROVERZNIJA NASLOVNA STRANA STRIPA “SPIDER-WOMAN” PRODATA NA AUKCIJI ZA 37.500 DOLARA

Pored Spider-Mana i Dr. Octopusa, u trejleru se pojavljuje i Dr. Strange.

Po prvi put u bioskopskoj istoriji Spajdermena, naš prijateljski heroj iz komšiluka je demaskiran i više nije u stanju da odvoji svoj normalni život od visokih uloga da bude super heroj. Kada zatraži pomoć od doktora Strejndža, ulozi postaju još opasniji, primoravajući ga da otkrije šta zaista znači biti Spajdermen, piše u opisu IMDB.com.

Film u bioskope stiže 17. decembra, a glavne uloge, koje su za sada najavljene, tumače Tom Haland, Zendaja, Benedikt Kamberbač, Džon Favre, Džejkob Batalon i Marisa Tomei. Film je režirao Džon Vots.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime