Home»Muzika»Skroz sam bankrot, mama… Bio je velika tinejdž zvezda, spiskao milione tokom karantina, a sad nema da plati kaznu za saobraćajku

Skroz sam bankrot, mama… Bio je velika tinejdž zvezda, spiskao milione tokom karantina, a sad nema da plati kaznu za saobraćajku

4
Shares
Pinterest Google+
Li Rajan/Photo: facebook cover
Li Rajan/Photo: facebook cover

Britanski pevač Li Rajan otkrio je nedavno na sudu kako nema ni prebijene pare pošto su ga novčano kaznili zbog saobraćajne nezgode koju je izazvao.

Pevač slavnog boj benda Blue ostao je i bez vozačke dozvole na 12 meseci, a trebalo bi da plati kaznu od oko 1.500 funti. Međutim, on se požalio se da nema ništa na računu jer je svu ušteđevinu potrošio tokom pandemije korona virusa.

– Ne radim i ne mogu da održavam koncerte pa nemam novca. Sve je stalo zbog pandemije – rekao je na sudu.

OVIH 7 ROKERA ZARADILI SU MILIONE, A ONDA SU PUKLI KAO ZVEČKE

Podsetimo, Li je zajedno sa Dankanom Džejmsom, Entonijem Kostom i Sajmonom Vebbeom oformio bend Blue, a zajedno su nastupali od 2000. do 2005. godine. Sva tri njihova studijska albuma završila su u vrhovima top lista u Velikoj Britaniji, ali i širom sveta.

Blue/Photo: wikipedia,org
Blue/Photo: wikipedia,org

Iako su se razišli kako bi pravili samostalne karijere, ponovo su se okupili 2009. godine kako bi radili na novoj zajedničkoj muzici. Li je među njima uvek bio najprepoznatljiviji, a pojavio se čak i u nekoliko rijaliti programa.

Još 2018. godine Li je na računu imao oko osam miliona dolara, ali pandemija mu je uništila sve prihode. Iz Velike Britanije se preselio u Španiju, a prema nakimnavodima, na svom računu danas ima oko 1.000 dolara.

 

Pre četiri godine svi članovi benda su objasnili kako su otišli u bankrot. Ispričali su da nisu novac potrošili na žurke, već su ulagali u posao. Imali su probleme sa bivšim menadžmentom sa kojim su bili i na sudu, a nakon nekoliko ročišta, likvidirali su firmu koju su imali.

Kako je Li objasnio, porez ih je dotukao, a svi su službeno potpisali bankrot te poslednjih nekoliko godina pokušavaju da se snađu finansijski, ali im ne ide onako kako su planirali.

HL/Izvor: mirror.co.uk

Previous post

"Batman za siromašne"... Robert Patison dobio najniži honorar za ulogu superheroja od svih kolega

Next post

Tom Džons: Žao mi je mladih muzičara, počinju karijeru u epohi bez koncerata, a u tome je sva magija

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *