Originalni pevač AC/DC Dejv Evans objavio novi singl “Who’s Gonna Rock Me?”

0
103
Dejv Evans/Photo: printscreen
Dejv Evans/Photo: printscreen

Originalni AC/DC pevač Dejv Evans objavio je novi singl “Who’s Gonna Rock Me?” za Christal Records.

68-godišnjem muzičaru rođenom u Australiji pridružili su se u pesmi Bad Boy Troj na gitari, Gari Partin na gitari i basu, Vasim Balzar na bubnjevima i Martin Gilardi na klavijaturama i ritam gitari.

Dejv je snimio prva dva singla grupe AC/DC, “Can I Sit Next to You Girl” i “Baby Please Don’t Go”. Ali u oktobru 1974. manje od godinu dana posle prve svirke AC/DC -a, Evans je izašao iz grupe.

Evansa je zamenio Bon Skot, koji je pevao na prvih šest studijskih albuma AC/DC i sam postao legenda posle smrti 1980. godine.

U maju prošle godine Evans je objavio kompilacijski album pod nazivom “BADASS Greatest Hits”. Album sadrži “20 masivnih hitova na jednom albumu”, uključujući Dejvovu verziju “Rockin ‘In The Parlor”, pesme koja se prvobitno pojavila kao B-strana “Can I Sit Next to You Girl” singla.

ORIGINALNI PEVAČ AC/DC DEJV EVANS OBJAVIO “BADASS GREATEST HITS” I POMENUO SVOJ BIVŠI BEND: POSLE MALKOLMOVE SMRTI, TO VIŠE NIJE TO…

U decembru 2019. Evans je na svojoj Facebook stranici demantovao glasine da se nada povratku u AC/DC, objašnjavajući da je “prava suština benda” umrla kada je osnivač, ritam gitarista Malkolm Jang preminuo u novembru 2017.

– Vožnja je uvek bio Malkolm Yang – rekao je Dejv.  – Sećam se Malkolma kada sam ga prvi put sreo. Bio je takva pokretačka snaga. Samo mali dečak – samo malo preko pet stopa visok – ali, prijatelju, imao je veliko srce i veliku ličnost. I bio je tvrd, takođe – Malkolm je bio veoma težak. I bez obzira na sve, on je bio AC/DC sve do kraja. I naravno, jednom kad je preminuo, što je vrlo tužno, AC/DC, naravno, nikada, nikada neće biti isti bez njega.

HL/Izvor: blabbermouth.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime