Home»Muzika»Kad se reperi igraju žandara i lopova… Eminem glumi FBI doušnika u novoj seriji kolege 50 Centa

Kad se reperi igraju žandara i lopova… Eminem glumi FBI doušnika u novoj seriji kolege 50 Centa

Počašćen sam i zahvaljujem svom dobrom prijatelju Eminemu na podršci mom novom šouu "BMF", rekao je 50 cent

4
Shares
Pinterest Google+
Eminem/Photo: facebook@eminem
Eminem/Photo: [email protected]

Slavni reper Eminem glumiće FBI doušnika Ričarda Verša Džuniora – zvanog Vajt Boj Rik – u predstojećoj Starzovoj dramskoj seriji “BMF” (Black Mafia Family). Reč je o projektu repera Kurtisa Džeksona, poznatiji kao 50 Cent, piše NME.

– Počašćen sam i zahvaljujem svom dobrom prijatelju Eminemu na podršci mom novom šouu “BMF”. Ne bismo mogli da napravimo šou sa sedištem u Detroitu bez uključivanja legende o Eminemu – rekao je 50 Cent.

Eminemov “Curtain Call: The Hits” srušio rekord Billboardove liste

Premijera serije “BMF” trebalo bi da bude na kablovskoj televiziji Starz 26. septembra, a pratiće organizaciju “Black Mafia Family” za pranje droge i novca, koju su 1989. godine u Detroitu osnovali braća Demetrius “Big Meech” Flenori i Teri “Southwest T” Flenori.

Eminenov lik Ričard Verše je bio doušnik FBI i kao tinejdžer sredinom 1980-ih se infiltrirao u bandu u Detroitu. Kada je napustio FBI, sa 17 godina je uhapšen je zbog posedovanja kokaina i osuđen na doživotni zatvor, mada je uslovno pušten prošle godine, kada je imao 50 godina.

Previous post

Počinje Beer Fest... Ulaz besplatan, sa potvrdom o vakcinaciji ili negativnim testom - a kad se uđe, zna se - dobro pivo i dobar rokenrol

Next post

Internacionalni džez festival Kragujevac od 27. do 29. avgusta... pogledajte kompletan program

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *