Popečitelji objavili album “Uvek”… prvo izdanje benda na vinilu

0
38
Popečitelji © www.JohnWolfrik.com 2018.

Neumorni visokoenergetski trio, koji svojom autentičnom muzikom već više od dve decenije razgaljuje koncertne prostore širom zemlje i regiona, objavio je dugoočekivani album pod nazivom “Uvek” (Odličan hrčak / Druga stvar, 2021).

“Uvek” sadrži devet pesama i prvo je izdanje Popečitelja objavljeno na vinilu.

– Objavljivanje ovog albuma, prvobitno najavljenog singlom “Pozivanje”, kao i mnoge druge stvari je bilo odloženo usled krize izazvane pandemijom. “Uvek” izlazi sa zakašnjenjem, ali možda i u pravom trenutku za vraćanje nade u bolje sutra. Album je snimljen i završen pre pandemije, a tematski i zvučno je nosio to breme bliske budućnosti. Naslovi numera kao da su najavljivali dešavanja koja slede. Otvara ga “Udarna vest”, a tu su i “Vreme nade”, “Aždaja je mrtva”, “Pozivanje” dobija svoje “Odazivanje”, naslovna “Uvek”, “Uporna spona” i “Most”, a završava se pozitivno “Slavljem”. Nadam se da će biti razloga za to pozitivno, i to na jesen u klupskim koncertnim prostorima – objašnjava Saša Furunović.

KONAČNO… OBJAVLJEN LINE UP GLAVNE BINE BELGRADE BEER FESTA

Braća Saša i Goran Furunović potpisuju muziku na albumu, dok je bubnjeve odsvirao tadašnji bubnjar Ivan Cvetković – Ivši koga je kasnije zamenio Dušan Lazić, aktuelni bubnjar Popečitelja.

Produkciju i dizajn omota potpisuje Saša Furunović.

Popečitelje i njihov novi album “Uvek” publika će biti u prilici užuvo da čuje na Belgrade Beer Festu, a bend planira koncertnu promociju novog albuma na jesen, ako situacija to bude dozvolila.

Album je na vinilu dostupan u Anti Shopu (Cetinjska 15, Beograd), kao i na antishop.rs, a objavljen je i na svim digitalnim platformama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime