Home»Film»Kameron Dijaz konačno otkrila zbog čega je pre 7 godina iznenada prekinula karijeru…

Kameron Dijaz konačno otkrila zbog čega je pre 7 godina iznenada prekinula karijeru…

Kameron Dijaz gostovala je u emisiji svog kolege Kevina Harta i pričala o razlozima zbog kojih više ne glumi

3
Shares
Pinterest Google+
Kameron Dijaz/Photo: facebook@Cameron Diaz
Kameron Dijaz/Photo: [email protected] Diaz

Od 2014. godine jedna od najboljih holivudskih glumica Kameron Dijaz nije snimila ni jedan film, a njeno poslednje filmsko ostvarenje bilo je u filmu “Annie” koji je na pozorišnim blagajnama ostvario zaradu od 113 miliona dolara, a kritike su bile podeljene oko toga koliko je dobro Dijazova odigrala lik gospođice Kolen Hanigan.

Posle ovog filma Dijaz je odlučila da se na vrhuncu slave povuče iz filmske industrije i samo je najavila da odlazi, ne rekavši ni jedan razlog zbog kojeg se povlači.

NISU BAŠ PONOSNI NA TO, ALI… OVI GLUMCI SU KARIJERU POČELI U FILMOVIMA ZA ODRASLE

Ova 48-godišnja glumica sada je gostovala kod kolege Kevina Harta u emisiji “Hart to Heart” i posle 7 godina ćutanja iskreno mu je odgovorila na pitanje zašto se povukla.

– Kada duže vreme radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala takav utisak u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve – objasnila je Dijaz.

GLUMICA OSUĐENA NA TRI GODINE ZATVORA… U ZLOGLASNOJ SEKTI NXIVM DEVOJKE PRETVARALA U SEKSUALNE ROBINJE

Dodala je kako joj takav životni ritam nije davao vreme za porodicu i rutinu koju je dugo priželjkivala.

– Htela sam samo da uzmem život u svoje ruke i da imam svoju dnevnu rutinu, kojom ću sama da upravljam i gde ću sama sve da obavljam – rekla je glumica.

Ta odluka je bila ispravna za nju i ubrzo je upoznala Bendžima Madena sa kojim se venčala 2015. godine, a četiri godine kasnije postali su roditelji ćerke Radiks. Kameron kaže kako je zasnivanjem porodice ispunila sve svoje želje.

– Ovo me ispunjava više nego bilo šta drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bi snimila uspešan film, sva moja energija je usmerena na porodicu i to je najbolja stvar na svetu – rekla je Dijaz.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Previous post

Direktor platforme Bandcamp saopštio sjajnu vest: "Bandcamp Friday" za pomoć muzičarima se nastavlja do kraja 2021.

Next post

Nightbirde se ne predaje... Džejn se javila uživo u emisiju America's Got Talent  i poslala poruku svima koji žive u "mračnoj noći"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *