Home»Muzika»Goran Bare & Majke dobili svoje “Greatest Hits Collection” izdanje, uskoro stiže i dvostruki vinil

Goran Bare & Majke dobili svoje “Greatest Hits Collection” izdanje, uskoro stiže i dvostruki vinil

3
Shares
Pinterest Google+
Goran Bare i Majke (Beer Fest)/ Photo: AleX
Goran Bare i Majke (Beer Fest)/ Photo: AleX

Rock nikada neće biti mrtav dok je muzike koju prave rok propovednik Goran Bare & Majke – ovako glasi najava za “Greatest Hits Collection” kultnog rokera i njegovog benda.

Njihov sirovi rock zvuk oduvek je bio na samom vrhu rock termometra, a hitovi kao što su “Budi ponosan”, “Ja sam budućnost”, “Mene ne zanima”, “A ti još plačeš”, “Mršavi pas”, “Zbunjen i ošamućen” i “Teške boje” nezaobilazni su na svim rock plejlistama, radio stanicama i među publikom. Čak i pesme iz faze kada je Bare nastupao s pratećim bendom Plaćenici postale su kultne među publikom pa se tako na novom izdanju iz edicije “Greatest Hits Collection” nalaze i “Pokreni se”, “Put ka sreći”, “Zato te volim, volim, volim” i druge.

TOTALNO ISKRENI GORAN BARE: LJUDI, PLJUSNITE SE MALO HLADNOM VODOM DA DOĐETE K SEBI…

Nisu zaobiđene ni “Nuspojave”, prema mnogima najzreliji i najbolji album Bareta i Majki, a tu su i live snimci s njihovog povratničkog koncerta 2007. godine u Tvornici kulture koji je usledio posle sedmogodišnje pauze. Bogato CD izdanje “Greatest Hits Collection” prati i poster s fotografijom Zorana Marinovića, a tu su i fotografije Gorana Berovića i sjajna naslovna i fotografija s poleđine Zorana Jaćimovića. S obzirom na veliku popularnost Bareta i Majki, kao i veliki broj publike koja ih prati od samih početaka,

GORAN BARE O 5G MREŽI… AKO SE ŠALIO, DOBRO JE. AKO NIJE…

Croatia Records uskoro će objaviti i dvostruki vinil “Greatest Hits Collection” koji će biti prava poslastica za ljubitelje ovog popularnog medija.

Goran Bare & Majke sinoć su nastupili i na OK Festu na Tjentištu, a kako je tamo bilo uskoro ćete moći da prošitate u izveštaju naše ekipe sa lica mesta.

Previous post

Slobodna Britni se oglasila video porukama... na svoj način

Next post

Dok Hana sedi za šankom... London Grammar objavili spot za pesmu "America" s albuma "Californian Soil"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.