Home»Muzika»Van Gogh, Bjesovi, Kerber, Love Hunters… i stunt vožnje, moto defile, bajkerske igre… Još sedam dana do 4. Moto Festa u Banjaluci

Van Gogh, Bjesovi, Kerber, Love Hunters… i stunt vožnje, moto defile, bajkerske igre… Još sedam dana do 4. Moto Festa u Banjaluci

3
Shares
Pinterest Google+
Banjalučki Moto Fest
Banjalučki Moto Fest

Jedan od najvećih regionalnih festivala i jedan od najprepoznatljivih moto događaja u regionu – banjalučki Moto Fest, posle godinu dana pauze izazvane pandemijom, otvoriće vrata posetiocima za tačno 7 dana, od 20. do 22. avgusta, na Tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Ovogodišnje izdanje festivala biće, sasvim sigurno, najbolje do sada, a sve bajkere i ljubitelje dvotočkaša očekuju nezaboravni muzički i drugi sadržaji.

Program obuhvata jedinstveni regionalni moto sajam na kojem će se i ove godine predstaviti najpoznatiji (svetski) moto brendovi i proizvođači moto opreme, stunt vožnje, moto defile, bajkerske igre i izložbe.

Moto Fest Banjaluka/Photo: press promo
Moto Fest Banjaluka/Photo: press promo

Nezaboravne letjne večeri ostaju rezervisane za odličnu atmosferu i najpoznatije izvođače regionalne muzičke scene – Nele Karajlić, Van Gogh, Galija, Kerber, Bjesovi, Moreuz, Love Hunters, Đorđe David&Death Saw i Ivana Peters.

U okviru ovogodišnjeg izdanja festivala, humanitarni karakter ogleda se kroz humanitarnu tombolu, a glavna nagrada je čoper. Svi prihodi od tombole biće usmjereni  Udruženju “Djeca Svjetlosti”.

Moto Fest već 4. godinu za redom okuplja veliki broj posetilaca iz svih krajeva sveta, pa će tako i ove godine doprinijeti pozicioniranju Banjaluke kao jedinstvene turističke regionalne destinacije, ali i promociji moto sporta, kulture i bezbjednosti u saobraćaju.

Festivalske ulaznice su na www.kupikartu.ba, ali i na prodajnim mestima – Trg Krajine, caffe bar “Košnica” i caffe bar “Hey Joe”.

HL/Izvor: atvbl.com

Previous post

Nagrada Milan Mladenović 2021... Objavljena lista 14 finalista

Next post

Zoe Kida i zvanično napustila Zemlju gruva... Ana Radonjić dalje će sama

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *