Koncerti na Zidiću… dram 13. avgusta na Platou Milana Mladenovića

0
76
dram/ Photo: AleX
dram/ Photo: AleX

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada.

U devetoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

U petak, 13. avgusta od 20:00 časova na Platou Milana Mladenovića nastupiće beogradski bend dram.

Photo: Promo
Photo: Promo

Sint indi pop bend dram, debitovao je na sceni sa albumom ”Nećemo promeniti svet” u decembru 2019.

Dram pravi melanholičnu ali plesno orijentisanu muziku, povezujući različite svetove u jedno. Spoj nastao iz flerta moćnih gitarskih sekvenci, toplih retro sint fraza i četiri mačo vokala koja ležu preko bombastičnih bas i bubanj deonica, izdvaja dram kao jednu od najzanimljivijih novih mladih grupa u Srbiji.

Uspešan debi album najavljen je singlovima ”Nije sve kao što izgleda”, ”Sami”, ”Letnja”, ”Daj mi sve” i svojim simpatijama kod publike i kritike, otvorili put bendu ka skoro svim velikim festivalima u zemlji, kao što su Exit festival, Arsenal Fest, Belgrade Beer Fest, Beer Garden, Dev9t, lude Kišobran žurke, MMF, kao i ka binama mnogih klubova širom Srbije.

Za singl ”Daj mi sve” grupa je u septembru 2020. osvojila nagradu ”Milan Mladenović”, od Zadužbine Milana Mladenovića, za delo od izuzetne umetničke vrednosti.

Ekipu benda čine: Stefan Aćimović (vokal, gitara), Marko Arizanović (klavijature, prateći vokal), Branko Dimitrijević (bas, prateći vokal) i Pavle Savić (bubanj, elektronika, prateći vokal).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime