Home»Muzika»Konačno… Objavljen line up glavne bine Belgrade Beer Festa

Konačno… Objavljen line up glavne bine Belgrade Beer Festa

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo (BBF)
Photo: Promo (BBF)

Belgrade Beer fest 2021 počinje na Ušću u sredu, 18. avgusta, a tokom pet dana trajanja, festival će ugostiti više od 60 bendova na dve festivalske bine.

Program festivala na glavnoj bini će svakog dana počinjati u 19.30 časova, a ulaz na festival će pratiti i procedura prilagođena propisanim merama u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Prvo veče festivala je rezervisano za nastup Bijelog Dugmeta i to je prvi put da će njihov koncert u Beogradu moći da se sluša besplatno još od čuvenog koncerta kod Hajdučke česme 1977. godine. Pored njih prve večeri će nastupiti i Galija, Tap 011 i Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi.

Druge večeri nastupiće niški sastav Kerber, beogradski Repetitor, Marčela, Moreuz, Balkanika, Atheist Rap i Orthodox Celts.

Treće veče pod reflektore beogradskog festivala izaći će Tanja Jovićević & band, Goblini, Dejan Petrović i Big bend, Ritam nereda, E-play, Obojeni program i S.A.R.S.

Četvrto veče festivala kojeg je britanski list “The Independent” svrstao među 20 svetskih atraktivnih događaja nastupiće: Električni orgazam, Sunshine, Nikola Vranjković, Divlje Jagode, Del Arno Bend, Yu Grupa i Neverne Bebe.

Zatvaranje festivala 22. avgusta rezervisano je za nastup grupe Van Gogh, Kikija Lesendrića i Pilote, Kandu, Kodžu i Nebojšu, Đuru i mornare, Atomsko sklonište, Nikolu Čuturila i Artan Lili.

Program Main Stagea:
– 18. avgust – Bijelo Dugme, Galija, Tap 011, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi
– 19. avgust – Kerber, Marčelo, Repetitor, Moreuz, Orthodox Celts, Balkanika, Atheist Rap
– 20. avgust – Tanja Jovićević & band, Goblini, Dejan Petrović i Big bend, Ritam nereda, E-play, Obojeni program, S.A.R.S.
– 21. avgust – Električni orgazam, Sunshine, Nikola Vranjković, Divlje Jagode, Del Arno Bend, Yu Grupa, Neverne Bebe
– 22. avgust – Van Gogh, Kiki Lesendrić i Piloti, Kanda Kodža i Nebojša, Artan Lili, Đura i mornari, Nikola Čuturilo, Atomsko sklonište

Previous post

Koncerti na Zidiću... dram 13. avgusta na Platou Milana Mladenovića

Next post

Saga se nastavlja... Prti Bee Gee objavio šesto studijsko izdanje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *