Home»Film»Kventin “zlopamtilo” Tarantino… Majka ga kao klinca nije podržala i to joj nije oprostio. Osvetio joj se godinama kasnije

Kventin “zlopamtilo” Tarantino… Majka ga kao klinca nije podržala i to joj nije oprostio. Osvetio joj se godinama kasnije

4
Shares
Pinterest Google+
Kventin tarantino/Photo: YouTube printscreen
Kventin tarantino/Photo: YouTube printscreen

Kventin Tarantino gostovao je u podcastu The Moment čiji je voditelj Brajan Kopelman, poznat kao koautor popularne tv serije “Milijarde”. Tom prilikom reditelj se prisetio događaja iz detinjstva kada su ga njegova majka i školski profesori ukorili jer je tokom nastave pisao scenario.

Profesori su taj njegov čin označili kao “prkosno buntovništvo”, a Tarantino je tada imao samo 12 godina. Ono što je zanimljivo jeste da je taj događaj imao bitne finansijske posledice – po Tarantinovu majku.

Da može da krene ispočetka, Kventnin Tarantino bi promenio samo jednu stvar… ali prilično važnu

Naime, nakon što se to dogodilo, majka mu je prigovarala.

– Usred svoje male tirade rekla je “Usput, ova tvoja spisateljska karijera”, koju je prstima označila kao navodna, ta spisateljska karijera, to sranje je gotovo – rekao je Tarantino i nastavio: – Pošto je to rekla sarkastičnim tonom rekao sam joj “U redu, gospođo, kada postanem uspešan pisac nećeš videti ni centa od mog uspeha. Nećeš dobiti kuću, nećeš ići na letovanja, neće biti kadilaka za mamicu. Nećeš dobiti ništa. Zato što si rekla ono što si rekla”.

Upoznajte novog talentovanog pisca… zove se – Kventin Tarantino

Kada ga je Brajan upitao je li se držao svog obećanja, Tarantino mu je odgovorio:

– Jesam. Pomogao sam joj kada je imala problema s poreskom upravom ali nije dobila ni kuću ni kadilak U odnosu s detetom treba da postoje konsekvence za ono što je izrečeno. “Postoje konsekvence za tvoj sarkastični ton o nečemu što je meni značilo izuzetno mnogo” – rekao je Tarantino svojoj majci.

Evo kako izgleda Tarantinova plejlista… na njoj je 70 stvarno vrhunskih pesama

Tarantinova majka Koni Zastupil se, posle razvoda od njegovog oca, preselila u Los Anđeles gde se venčala Kertisom Zastopilom. Navodno je on podržavao Tarantinove ambicije da postane filmski scenarista.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Izgubljeni intervju Lemija Kilmistera: Izdavači su od nas tražili da napravimo pop album!

Next post

No Return to Normality ... No Borders Orchestra 29. avgusta u Novosadskoj sinagogi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *